• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kaira - ja na twoim miejscu odwiedziłabym tego gina wcześniej. Ja przed ciążą miałam cholernie bolesne misiaczki, ledwo się ruszałam ale po dobrych proszkach(czasem i tramal nie działał) przechodziło. Qrcze, trochę długo to u ciebie trwa - nie chodzi mi o krwawienie ale o ten ból przy nim :no:

Kaira zabieraj tyłek do doktora!!!
Cynamonka-nie rób nam niezdrowej konkurencji. Zacznij jeść i wyglądać jak babka po porodzie, a nie jak modelka:tak: Włosy też mi garściami wypadała, ale jak przestałam karmić, to się skończyło. Teraz jak rzepa baba ze mnie:-)
U mnie o dziwo, 3 @ i pierwsze 2 bez bólu a ostatnia tylko 1 tabletka. Fajocha.

Kaira idz do lekarza wczesniej...to nie ejst normalne zeby po porodzie bylo gorzej...ja to zdychalam zawsze z bolu i mam taka cicha nadzieje ze bedzie troszke lepiej teraz.

Cynamonka- A My to co? ;-) Dla nas na 7 lipca nie mozna ladnie wygladac? No chyba sie obrazimy! Co dziewczyny? ;-) Ja juz 5-dzien odstawiam Kube... za jakies poltorej roku jak wszystko bedzie dobrze bedziemy chcieli starac sie o kolejne dzidzi no i musze wrocic do formy! Karmienie jest fajne ale nie kosztem zdrowia....przynajmniej dla mnie :-)

Kaira wiesz, ja miałam podobnie jak ty. przed porodem nie miałam bolesnych miesiączek a krwawienie trwało tylko 4 dni. miesiąc temu, @trwała tydzień:szok: i też mocno bolesna, niemal ból porównywalny do skurczy porodowych. ale jakoś jeździłam na Nospie i Paracetamolu, całe szczęście to pomagało. to była pierwsza ciota i aż boję się tej drugiej...może się zbliża bo termin goni:rofl2:. trzymaj się i nie daj się. no i śmigaj do tego doktora...

Do lekarza musialabym iść prywatnie a a liczą sobie drogo więc mam ich w dupie...już przecierpie te trzy miechy już niecałe hehe. to już jest moj drugi @ i pierwsza była identyczna głupia myślałam że przejdzie bo to pierwsza a dawno nie miałam:eek: dzisiaj już o niebo lepiej ale 7 dzień mija...pierwszy @ trwał 10 dni:szok:długo nie nacieszyłam się wolnościa...

U nas z seksem też cienko:baffled: tzn małżowi zawsze chętno wszędzie i o każdej porze...a ja najlepiej pod kołdrą i w nocy jak nic nie widać:zawstydzona/y: jakoś nie mogę siebie zaakceptować...może gęba ujdzie ale reszta...tragedia...jedziemy cały czas na gumkach już dwie nam pękły...nawet robiłam raz testa ale na szczescie jedna krecha...i to jest jedyny powód z którego się cieszę że mam ciote bo przynajmniej wiem że nie jestem w ciąży:-p

A ja się zawsze malowałam i do tej pory nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez makijażu. zawsze się maluje delikatnie jak jest potrzeba to mocniej. mój małż też nie należy do błyskotliwych...już nawet nie pamietam kiedy komplement usłyszałam a że mnie kocha hmmmm chyba tylko po seksie to słysze:baffled: po ostatnim fryzjerze powiedział że śmiesznie wyglądam to sie wku#$%łam i trzasłam drzwami. po chwili ledwo mu przez gardło przeszło że ładnie wyglądam:eek: jak go kiedyś poprosiłam o kolacje romantyczną to włączył tv i otworzył chipsy:sorry2:porażka...

I jak obiecałam nowa fryz:

Kaira-sama wiesz, że buzię masz bardzo ładną, więc i pewnie z figurą przesadzasz:tak:
A ja ostatnio lubię się kochać, choć rzadko (zawsze tak było), ale jak już to "szoł" jest. Cała scenografia, pomysł itp. Dlatego cieszę się, że mamy sypialnię na piętrze i nikogo obok z rodziny przez ścianę:-) Teraz też w domu, który chcemy kupić będziemy robić sobie sypialnię na pięterku;-)

A ja się dziś ostro wkurzyłam :angry: Szukalam sukienki na wesele brata i ... rozmiar 44 :zawstydzona/y: Jedyny na mnie dobry babciowy worek. Nie wzielam oczywiscie liczac na cud, ze w miesiac te 6 kg zgubie :dry: Wiem ze mam tu i uwdzie za duzo ale 44 :szok: W zadnym innym sklepie nie mieli mojego rozmiaru :-( Jestem gruba du pa...

reklama
Nineczka ja juz sie przyzwyczailam że w takich rozmiarach to babciowe worko-ciuchy:wściekła/y:tak mnie to wkurza bo to tak jakby pulchni ludzie to nie ludzie byli:angry::wściekła/y:Ale sprobuj w C&A tam maja calkiem fajne ciuchy i w roznych normalnych rozmiarach:tak:
A co do seksu to nie narzekam, gumki są ale w szufladzie:-)ale ze nie planujemy narazie rodzenstwa to uwazamy:tak:Ja tez wole rzadko ale z klasa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry