nineczka
Fanka BB :)
Nie krece, nie farbuje nie chce ich meczyc a malowac mi sie nie chce bo nie mam dla kogo.
Dla siebie kochana, dla siebie :-) I dla dzidziolka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie krece, nie farbuje nie chce ich meczyc a malowac mi sie nie chce bo nie mam dla kogo.

Włosy też mi garściami wypadała, ale jak przestałam karmić, to się skończyło. Teraz jak rzepa baba ze mnie:-)
i też mocno bolesna, niemal ból porównywalny do skurczy porodowych. ale jakoś jeździłam na Nospie i Paracetamolu, całe szczęście to pomagało. to była pierwsza ciota i aż boję się tej drugiej...może się zbliża bo termin goni
. trzymaj się i nie daj się. no i śmigaj do tego doktora...
dzisiaj już o niebo lepiej ale 7 dzień mija...pierwszy @ trwał 10 dni
długo nie nacieszyłam się wolnościa...
tzn małżowi zawsze chętno wszędzie i o każdej porze...a ja najlepiej pod kołdrą i w nocy jak nic nie widać
jakoś nie mogę siebie zaakceptować...może gęba ujdzie ale reszta...tragedia...jedziemy cały czas na gumkach już dwie nam pękły...nawet robiłam raz testa ale na szczescie jedna krecha...i to jest jedyny powód z którego się cieszę że mam ciote bo przynajmniej wiem że nie jestem w ciąży
po ostatnim fryzjerze powiedział że śmiesznie wyglądam to sie wku#$%łam i trzasłam drzwami. po chwili ledwo mu przez gardło przeszło że ładnie wyglądam
jak go kiedyś poprosiłam o kolacje romantyczną to włączył tv i otworzył chipsy
porażka...
Szukalam sukienki na wesele brata i ... rozmiar 44
Jedyny na mnie dobry babciowy worek. Nie wzielam oczywiscie liczac na cud, ze w miesiac te 6 kg zgubie
Wiem ze mam tu i uwdzie za duzo ale 44
W zadnym innym sklepie nie mieli mojego rozmiaru :-( Jestem gruba du pa...
tak mnie to wkurza bo to tak jakby pulchni ludzie to nie ludzie byli
Ale sprobuj w C&A tam maja calkiem fajne ciuchy i w roznych normalnych rozmiarach
Ja tez wole rzadko ale z klasa:-)