• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaira ty normalnie jestes podobna do takiej aktorki Teodorskiej:tak:powaga
a co do @ to ja dostalam pierwsza po 1,5 roku, juz bylam u ginekologa bo myslałam że bedzie niespodzianka,ale na szczescie nie:no: czyli dopiero w tym miesiacu dostałam, oczywiscie w dzien wesela:tak::sick: i dzien pierwszy był nie wesoły, a reszta uszła:tak:ale ty Kaira to szoruj do lekarza:tak:nie ma zartów ze zdrowiem

reklama
Kaira po pierwsze ślicznie wyglądasz. co do figury to nie znalazłam jeszcze osby /czyt. kobiety; dziewczyny; dziewczynki.../która byłaby zadowolona ze swojego wyglądu. więc...zobaczymy na spotkaniu i niech inni ocenią;-).
co do ubioru na wesele...hmmm.ja też mam weselisko teraz w tą sobotę i musiałam kupić spodnie...niestety.no wiecie...pani ł.jak to się mówi, już pisałam o tym, także też żadna rewelka.jeśli chodzi o ubrania dla mnie...może nie noszę wysokich rozmiarów ale ponieważ ja jestem z deczka niewymiarowa, cokolwiek kupię muszę sobie przerobić...bo przewaznie za długie, lub za tęgie, lub za duże w pasie...całe szczęście że mam w domu maszynę i coś tam umiem wykombinować. może nie pięknie jak krawcowa ale do użytku osobistego jest ok:-D

Dziewczyny...nie chce Was wpedzac w kompleksy wiec odrazu napisze przed spotkaniem...obiecuje sie poprawic...waze 48,4 kg (po sniadaniu!) i mozliwe ze odstawie Kube z dnia na dzien

Po pierwsze Kaira masz ślicznie ufarbowane włoski i bardzo Ci w nich do twarzy, a po drugie to zgadzam sie z przedmówczyniami zebys śmigała do lekarza.
Niewiem jak tam u Ciebie ale mi sie zdarzyło pare razy marudzic w rejestracji do poradni kobiet i wpuszczali mnie nie wtedy na kiedy byłam zapisana.
A w Twoim przypadku ich obowiązkiem było by Cie przyjąć teraz a nie za 3 miechy!
O kurcze Megusek ale z Ciebie chudzinka:szok: A tak z ciekawości zapytam czy przed zajsciem w ciąże tez tyle ważyłaś?
I jeszcze zapytam, czy u was tez jest taka wkurzająca reklama chyba herbatki na zaparcia, co otwieram którąś strone forum to mi lata po ekranie, mało tego, pare razy jak ją chciałam wyłączyc to mi sie "przykleiła" do kursora i zostałam zmuszona zeby w nią kliknąć.grrrrrr:wściekła/y:Juz tak od paru dni sie z nią mecze.

Megusek Twoja waga naprawdę przeraża...chociaż gdybym ja tyle ważyła pewnie bym się cieszyła. ja to nawet wagi w domu nie mam i może to i lepiej,życie w nieświadomości...
Może jednak warto się zastanowić nad skończeniem karmienia?Kochana bo Ty nam zaniedługo znikniesz!!A Kuba i tak już wystarczająco dużo witamin dostał z cyca...

Dzięki dziewczynki...Tylko chciałam fryzure pokazać bo zaszalałam i czuje się o niebo lepiej w nowym image;-)
Bara nawet nie wiem która to Teodorska:-D nawet z telewizorem jestem zacofana,nie wiem co się w moich ulubionych serialach dzieje ehhh zdomowiałam strasznie...

Co do ubrań dla puszystych to fakt w Polsce jest deficyt nie to co w hameryce:eek:tam takie sklepy są na porządku dziennym. Moja ciocia ostatnio przyjechała z usa i piękne rzeczy babci przywiozła rozmiar 4xXXL czy jakoś tak;-)

Patija u nas jest troszke inne rozumowanie trzeba czekać i tyle a pech chciał że akurat ta ginekolożka jest bardzo rozchwytywana i jeszcze na urlop jedzie...zostaje mi tylko czekać. jeszcze teściowa coś załatwia na lewo żeby mnie wcześniej przyjeła ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

A reklama mi zadna nie lata. może dlatego że mam włączona jakas blokade reklam sama nie wiem bo to mężuś tym zarządza;-)

Kaira...bardzo ladnie Ci w nowej fryzurce! I wazne ze Ty sie tez dobrze czujesz! No i oby sie udalo z ta ginka!

Odstawianie idzie nam dobrze... ale moja mama mnie opieprzyla jak uslyszala ile waze i kazala odstawic z dnia na dzien i szybko sie za siebie zabrac. Kurcze co innego jak sie pokarm sam konczy a u mnie normalnie sie leje z cyckow Kubie. Mysle ze do 7-go bede mogla pic browarek :-) i to nie dwa lyki :-D:tak:

reklama
Kaira - super fryzura
Megusek
- ja Ci głowy suszyć nie będę sama wiesz najlepiej (ja też Martynę odstawiłam z dnia na dzień i to było jak dobrze pamiętam w maju ;-), a jeszcze mam mleko w cycach, resztki, ale jak przydusze to kropelki wychodzą; na szczęście wkładki laktacyjne od dawna poszły w kąt i mogę się normalnie ubrać)
Co do wagi, to dieta szła super. Zaczęłam pić slim figurę i po malutku spadły 4 kilo do czasu wyjazdu. Jak się człowiek sam nie żywi tylko jest na cudzym garnuszku, to za dużo do powiedzenia nie ma :baffled: i już 2 kg wróciło. Ale wiem, że dieta działa. Herbatkę piję dalej, a do diety wrócę po wakacjach. Wrócę do pracy, wpadnę w inny rytm to też będzie łatwiej.
A jeśli chodzi o te sprawy :happy2:, to teraz jakoś jest lepiej. Pewnie, że nie zawsze jest czas i ochota i to z obu stron, ale jak już, to hmmmmm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry