Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobre to z tymi gumkami- al emnie rozbawiło:-)u nas gumek brak w domu- ale po to mam wkładke
aczkolwiek u nas sex moze raz na tydz.....kiepska czestotliwosc- np teraz- sara spi- i to w swoim pokoju- ja na kompie- Piotr oglada TV....oj kiepsko u nas ta sferą....a jak u Was?
.
.Czasem szokuje mnie tym, że potrafi być aż takim zboczkiem 

;-);-);-).
.Teraz np. stwierdził, że pada ze zmęczenia i poszedł do sypialni zaznaczając : tylko mnie nie budź :-(.Phi!!!Nie to nie!!!Sam się kiedyś będzie prosił, a ja mu powiem że zmęczona jestem ,albo że mnie głowa boli, albo coś...
.Piecze mnie wszystko, dotknąć się nie mogę...Posmarowałam się maścią na poparzenia słoneczne ale teraz znowu jest jazda...Poza tym nie wiedziałam że jestem taka głupia
Bo logiczne jest że jeśli się ktoś nie opala w ogóle przez kilka lat i skóra nie jest przyzwyczajona do promieni UV to właśnie tak zareaguje jak moja...Ale jak szaleć to szaleć ;-).Jutro idę znowu się smażyć, bo dzisiaj dałam sobie stopa 

za to mój mąż... Ta jego zdolność do "zawsze i wszędzie" momentami mnie przeraża
;-)
Ale wtedy na pewno znajdzie sie 100 innych powodów aby odmówić ... Zimna ryba ze mnie i już
zmeczona i zmeczona wiecznie
czasem jak siedze na lawce w parku z dzieciakami to czuje jak mi sie oczy zamykaja
moglabym spac i spac
ale nic z tego przy dwojce lobuziakow
a pozatym staram sie biale cialo wystawiac na slonce jak chodze z dzieciakami moj m w cien ja do slonca:-)on nie przepada za sloneczkiem

nigdy nie mialam problemów z @ a tu po porodzie ciach i masz za wszystkie lata:sick: