Toz to kawal czasu jest...
Naprawde..mnie pobolewa wlasnie brzuszek...
Spedzilam troszke czasu na robieniu listy..ale jest..bedzie uzupelniana i poprawiana..i boiecuje juz nic nie psuc

Prosze..nie dopisujcie nic do niej

Mam nadzieje ze wiecej osob sie zacznie odzywac

Wiem ze zdominowalysmy z Monika watek

Mam nadzieje ze jednak nikomu to nie przeszkadza..a jesli tak..to przeniesiemy sie na priva
Dziewczyny..powiedzcie mi jak to jest z tym becikowym?
Aha..i jeszcze..czy ktos ma sprawdzony sposob na sucha strasznie cere z krostkami?
Nie moge sobie poradzic..
Teraz juz pojde spac

Dobranoc wszystkim
Aha..i jestem ciekawa czy Cie mama pozna, Moniko

A co do tej mojej ciazy...to ja sie czuje jakbym byla z wrzesnia..albo poczatku pazdziernika..mowie wam..taka barylka sie ze mnie robi..a twarz..okraglutka jak balonik

Tylko nie mam aparatu..bede miala dopiero w niedziele..albo sobote..nie chce sama nigdzie jezdzic..ok..do lozka...jutro trzeba wczesnie wstac...
A mnie refleksja naszla jeszcze..ze fajnie miec siostry, matki, nawet przyjaciolki..Ja niestety nie mam takiego kogos..Mam zmarla..dawno..siostra nigdy sie nie urodzila..A przyjaciolki..hmm..szczerze mowiac to od dziecka mialam kolegow

Mialam tylko jedna przyjaciolke z ktora kontakt mi sie urwal..i chyba czas odnowic znajomosc

Bo to ja odeszlam od niej..ze wzgledu na Laszlo..nie lubil jej..az w koncu i ja widzialam same jej wady..tak to jest jak kobieta glupieje..
Ojej..juz zmykam..to forum wciaga..musze sie ograniczyc

Ale...musze jeszcze napisac do dziewczyn na prywatne..zeby daly mi dane...Ehhh

O kurcze..nie mam kostek

Moje stopy wygladaja jak paczucie...ojej..to znak ze trzeba sie klasc..papa