reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hmmm... Chciałam sobie troszkę poczytac, popisac a tu cisza! :szok: Nikogo nie ma? To sie zbieram do łóżeczka. Jutro jadę na obiad do rodziców, nie wiem czy mi się chce, ale już się umówiłam. Mężo położył się i zasnął w trybie pilnym natychmiastowym. A ja bym się chętnie gdzieś przeszła. :-( Niestety nikt mi się dziecmi zając nie chce.Moja mama się boi Magdy a teściowa... Dobranoc wszystkim!:happy2:

A, zapomniałam - od wczoraj mamy gościa na kilka dni na wakacje - moją siostrzenicę. Ma trzy lata i jest bardzo pomocna :tak:. Dzisiaj idziemy do parku karmić kaczki. To jest obowiązkowy punkt wizyty w Toruniu :happy2:.

Moj Lolek panicznie boi sie dziadka.Ale to strasznie:-(Jak go widzi to sie we mnie wtula.No i ostatnio sie z nim poklocilam az wiory lecialy.Maly siedzial na podlodze, a on do niego.Dziecko na czworaka i z lekeim sie wspina na moje nogi, wiec wzielam go na rece, a dziadek mi go wyrywa:szok:Koszmar:szok:Maly placze, ja podnioslam glos i ucieklam z pokoju, maz wkroczyl a ojciec wyzyl sie na mnie:-(:-(:-(Dowiedzialam sie jaka to zla jestem:-(Ale najwazniejsze, ze maz stanal w mojej obronie:-)

Hania nie przepada za to za moją siostrą a swoją chrzestną. Wyje jak opętana jak ta z nią zostaje więc jako niania jest spalona :happy2: Moja druga siostra nie ma z nią problemu a swojego chrzestnego (brata męża) wręcz uwielbia. Dzis była z nim na spacerze i zadowolona, że hej.
Dziadków lubi jak nas w pobliżu nie ma :confused2:

A moje dzieciatko tez czuje strach przed moim ojcem.Choc ostatnio juz jest troche lepiej bo nie placze gdy tylko go zobaczy;-) Mysle ze to przez jego wasika:-D No ale przeciez nie bede mu kazala sie go pozbyc:-)

reklama
Moja mała uwielbia wasiastych mezczyzn, wrecz sama ich zaczepia:-)odkurzacz tez jej nie rusza, przyglada sie z zainteresowaniem i wyciaga reke zeby tez mogla poodkurzac:-)nie lubi nachalnych zaczepek, jak kogos nie zna a ten na hama z lapami sie do niej pcha to wtedy podkowka i ma-ma i nawet w skrajnych przypadkach ryk:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry