Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Szkoda, bo i tak jest zimno, więc jak już jest tak zimno to mogłoby popadać trochę.Przynajmniej ładnie by było ;-)
.W życiu nie porobiłabym sobie takich zdjęć 
My mamy 18letniego golfa i tylko czekam aż coś się w nim zepsuje z racji wieku a tu... nic. A nowsze samochody mojej rodzinki już nie raz na warsztacie były. Komfortu w moim autku na próżno szukać ale jeździ chociaż. Mam nadzieję, że jak spłacimy kredyt za dom za 25 lat to będzie nas stać, żeby na starość kupić sobie jakieś autko młodsze od nas 
;-)Na codzienne spacerki mała nie ma co liczyć - gwiździ na tym moim wygwizdowiu, że hej i boję się, żeby jej nie przewiało.
.Bo już nie wspomnę, jak muszę coś ciężkiego podnieść.Dlatego dziekuję Bogu, że Oliwka ma wstręt do noszenia na rękach 
.A wymienione w nim jest już prawie wszystko: wahacze, rozrządy, paski, bla bla bla.Ja teraz jestem na etapie namawianie mego mężczyzny na kupno autka dla mnie i Oliwki, wszystko jest na dobrej drodze i być może w styczniu lub w lutym stanę się posiadaczką cudownego, pięknego Citroena C3 Pluriel :-)
.Oczywiście, kilkuletniego, tak może ze 3-latka ;-)
.Dzisiaj mam wielki plan wyjść z domu, też musze trochę się dotlenić, a przy okazji zaglądnę do sklepu dziecięcego
.