reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Wiecie dziewczyny, moja córa ostatnio nie jada sama, tylko ze swoim psem maskotką. Od kiedy zaczęła siadać je z nami przy stole w swoim krzesełku, jednak od 3 dni zabiera ze sobą (na obiad) psa, każe się usadzić na dorosłym krześle (psa obok lub w jej krzesełku) i raz je ona, a potem pies musi dostać butlę lub łyżkę czegośtam...Czy Wasze dzieci też jadają z "przyjaciółmi"?
A dzisiaj kupiłam jej (w komplecie z resztą) 2 rzeczy, których obiecałam sobie, że nigdy dziecku swemu nie kupię a są to:..........trąbka i bębenek (w komplecie jeszcze tamburyn i 2grzechotki-nie wiem jak się to fachowo nazywa). Majka umie dmuchać ale tylko nosem, więc jak jej pokazywaliśmy, że w trąbkę należy dmuchać by wydobyć dźwięk w ustnik wkładała nos! Ubaw mieliśmy-warto było zakupić instrumenty muzyczne:-D Próbuje już nawet mówić "bęben"

reklama
Pola bębenek to jedna z najukochańszych zabawek mojego synka. Uwielbia z przejęciem walić pałeczką. To dobry wybór :-):-D i wcale nie taki upierdliwy.

A to fotka

Załączniki

• PA303402.JPG
    PA303402.JPG
    74,3 KB · Wyświetleń: 34
Pola super:-)Lolo jada ale z Zabą, naszym żywym domownikiem.Lolo na krzesełku. pies pod i Lolo jej daje co lepsze kąski.Jak biega to musze go pilnować bo je z nią.Ona troche, on troche.Żaba darzy go wielkim uczuciem:-):-):-)No a Lolo pięknie mówi jej imię;-);-)Zresztą gada już coraz więcej i ja go coraz lepiej rozumie.Ale tylko ja;-);-)
Cynamonka Kuba z bębenkiem ekstra:-D:-DLolo ma cymbałki, i tak pałeczką wali po meblach a cymbałakmi o podłoge:-):-) Ostanio pałeczke gdzieś zgubił;-)Ale dobrze,że mi podpowiedziałyście może na Mikołaja zamiast autka kupie mu instrumenty muzyczne??

Wszystkiego naj dla kolejnych JEDENASTEK:tak::-) Radości, pogody i słodyczy.
Zosia ostatnio ma fazy dzielenia się - z nami bądź też z zabawkami. Ostatnio próbowała wepchnąć miśkowi gryzaka i była bardzo zdziwiona że on nie che.

Lila owszem dzieli się ale...ze mną. ona myje zęby to potem mi wtyka szczoteczkę do buzi. ona je to potem mi wtyka łyżkę żebym zjadła. to samo z czesaniem...:-p
wszystkiego co najukochańsze dla jedenastek.....

reklama
Do góry