reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kasiu, i agnes jeszcze w tym samym dniu co ja ;-)
Z tym, że u nas roczek 29 list. ale cała imprezka nie wiadomo już kiedy będzie :-(
Z tym, że u nas roczek 29 list. ale cała imprezka nie wiadomo już kiedy będzie :-(
potworek.pl
A u nas najprawdopodobniej imprezka roczkowa będzie 16 grudnia, a ślub dopiero :-( 11 stycznia :-(.A wszystko przez nasze zostawianie wszystkiego na ostatnią chwilę
.Tzn. ślub niby mógł być szybciej, ale ja mam szkołę i pierwszy wolny weekend mam dopiero 11 stycznia
.Ale co tam, i tak będzie fajnie 
.Tzn. ślub niby mógł być szybciej, ale ja mam szkołę i pierwszy wolny weekend mam dopiero 11 stycznia
.Ale co tam, i tak będzie fajnie 
potworek.pl
A taką kieckę planuję zamówić na ten Wielki Dzień (ślub):
Suknie WIECZOROWE ~usługa miara tkanina~ SUBTELNA (260529658) - Aukcje internetowe Allegro
Czarna spódnica, srebrny gorset i czarny szal
Suknie WIECZOROWE ~usługa miara tkanina~ SUBTELNA (260529658) - Aukcje internetowe Allegro
Czarna spódnica, srebrny gorset i czarny szal
Inna kiecka ma super fason tylko mnie nikt by nie zmusił do założenia czarnej spódnicy na ślub.Nawet jako gościa.Może i mnie wyśmiejecie ale nie i koniec, bo czarny się kojarzy ze smutkiem.Najciekawsze jest to,że na kimś mi się podoba.:-):-)Najwazniejsze, zeby tobie sie podobala.No i na pewno bedzie fajnie:-)
reklama
Kasiu811 jeśli nic niespodziewanego mi nie wyskoczy, bo nie planuje na ten dzień żadnych innych wypadów, to możemy się wstępnie umówić na 15.11 do bumaru jeśli rzeczywiście, to będzie dobre miejsce do zabawy dla naszych dziewczynek :-)