reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Ojejku Anii dzien faktycznie mialas niewesoly.Tule,tule mocno:tak:
Ja przezylam wypadek samochodowy i do dzis to we mnie siedzi.Okropne przezycie.Teraz doceniam bardziej zycie bo wiem jakie jest kruche. I za kolkiem jestem bardziej ostrozna zwlaszcza gdy jedzie ze mna Julka.

reklama
Aniii to okropny dzionek, dobrze,że się już skonczył.Całuski..
Życie jest niezwykle kruche a my o tym czesto zapominamy.Cieszmy się więc każdą chwilką.
Aniii my też Cię bardzo, bardzo lubimy:tak::-D

Och Aniii, faktycznie dzień jak z kiepskiego filmu. Wszystkie plagi w jednym czasie. My jak wracaliśmy z Karpacza w październiku też trafiliśmy na wypadek. Korek był straszny i nie wiadomo było o co chodzi, ale jak się już okazało co to, to jakoś tak wstyd i przykro. Nie zazdroszczę, ale tfu tfu tfu - dzień się skończył i jakieś plusy też się znalazły :tak:

Anii dobrze że na koniec dnia coś się jednak dobrego wydarzyło! Oby nigdy więcej takich wydarzeń:no:
39kisq1.gif

jesteście przeeeekoooooochaaaaane!!!:tak::tak::tak:
ps. mój mąż chciał żebym dopisała że ma nowy telefon...chyba jakiś szał na nowe telefony jest...ja też chcę...:)

dorotko super ze cytologia wyszla oki:tak:i dlugo nie mialas miesiaczki az zazdroszcze ja nienawidze @ rany chodze wtedy jak mina nabuzowana ale na szczescie jestem juz po:-)
aniii no dzien mialas nienajlepszy:-(ale na szczescie juz za toba i super ze piec ci zaczal dzialac bo teraz to mrozik zlapal:tak:ja akurat sie z tego powodu ciesze bo moje dzieci powinny teraz przestac tak chorowac:tak:trzymajcie kciuki:tak:
jestem padnieta dzisiaj zachcialo mi sie przestawiania i generalnego porzadku ale musialam zrobic miejsce na choinke:-)a wczoraj wieczorem jak dzieci poszly spac pomylam okna poprzykrywalam je po same czubki nosow i bach do dziela w dzien sie balam zeby ich nie przewialo rach ciach i umyte jednak plastiki to wygoda myje sie je chyba w jakies 5 min;-)i mam cieplej w koncu w domu:tak::-)

Ewcia my plastiki zmówiliśmy teraz czekamy.Nie moge się już doczekać.Ze starych farba odchodzi, nie znosze ich myc.Uch jak Ci zadroszcze;-);-);-)

reklama
Do góry