reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Dzięki:-)
Inna gratulacje.Jak mogłam przeoczyć.
Miałam farta z tą sukienką.Normalnie kosztuje 119 a była wyprzedaż i ja za nią dałam 50 a dokładnie Paweł:-):-)

reklama
ja robie swieta u siebie wiec niestety musze cos ugotowac ale na szczescie moj m z wyksztalcenie to kucharz wiec te grubsze rzeczy jak np bigos robi on:-)udalo sie bo ma od soboty wolne wiec pomoc mam w kuchni jedynie do pieczenia ja jestem oddelegowana ale akurat to lubie robic:-)ja juz z grubsza posprzatalam jeszcze z wiekszych rzeczy to dywan musze wyprac:sorry2:
inna gratuluje piatki i fajowego dzieciatka(fajny z niej lobuziak:tak:)a co sie przejmowac dziecko ma swoje prawa:tak:no i faktycznie niezly was czeka w swieta maraton ja tez mam w planie odwiedzinki u prababc ale nie wiem czy mojemu m bedzie sie chcialo z domu wychodzi bo tak na codzien wogole go nie ma znowu ja mam dosc siedzenia w domu i jak tu znalezdz zloty srodek:confused:
bodzinko super ze juz ci okna wstawia zobaczysz od razu cieplej bedzie:tak:a i sukieneczka super bardzo ladniew niej wygladasz:tak:
a i przyslali mi wozek jest super i lekki:-)

A ja mam dośc:wściekła/y::wściekła/y: Adrianek ma znowu zapalenie oskrzeli.:-( Lekarka już zaczyna się zastanawiac czy nie ma on jakiejś astmy lub alergii. Mam nadzieję że to nie jest to:no: Chodzi do przedszkola więc może to jest przyczyna. Aż się boję:hmm::sad: A żeby mi nie było za dobrze to w nocy Madzia płakała budziła się co chwila. A rano zaczęła tak katarzyc że chusteczka od noska nie odstępuje:dry: Ja też mam katar:angry: Z tego wszystkiego święta stoją pod wielkim znakiem zapytania:confused2: Mieliśmy jechac do rodziców ale czy pojedziemy to dowiem się w czwartek, jak pójdę do kontroli z Adriankiem:zawstydzona/y:

sikoreczko wspolczuje znam to z autopsji
duzo zdrowka dla waszej trojeczki i gorace usciski:tak:

Załączniki

• tulacy mis.gif
    tulacy mis.gif
    49,4 KB · Wyświetleń: 60
Inna-gratuluję naukowych wyników:tak: Oliwka jest diablę wcielone, hahahah. Ubawiłam się, czytając. W życiu to ona sobie poradzi:tak:
Bodzinka-w kiecce wyglądasz rewelacyjnie!
Ewa-Ty szczęściaro, mieć męża z takim fachem w ręku-miód!
S
ikoreczka-zdrowia życzę całej rodzince.

Inna gratuluję piąteczki...a Kościół może nie dla Oliwki jest stworzony...mały Diabełek i już...
Sikoreczka bardzo, bardzo współczuję. kurde i to przed samymi Świętami te choróbska. my też trochę z LIlą przeziębione ale mam nadzieję że do Świąt nam przejdzie
Bodzinko sukieneczka śliczna...a pewnie dlatego że ty ślicznie w niej wyglądasz:-)

Inna - widok szalejącej Oliwka w kościele musiał być kapitalny hihi... :-D
Bodzinka - ładniuchno wyglądasz :tak:i nie chcę więcej słyszeć o wielkim tyłku a tytyty niegrzeczna. Gratuluje okienek, na pewno zauważysz różnicę (coś wiem na ten temat bo u mnie w firmie m.in. produkujemy takie okna :happy2:)
Ewa - ale masz dobrze z takim mężem :tak:, choć mój R też mi pomaga, nie powiem. Ale wigilia u nas, więc szwagierka i ja przygotowujemy wszystkiego po troszkę. Czeka mnie robienie uszek, barszczu, pierogów ruskich i z kapustą, zupy grzybowej, rybki, sałatek, mężuś pewnie upiecze chlebek (tzn. robot, no ale mi nie wychodzi a on ma do tego rękę) a ja jakiś placek i sama jeszcze nie wiem co... aaa no i oczywiście kompot z suszek
S
ikoreczka - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla wszystkich :sorry2:
Anii Ty z Lilcią też nie dawaj się chorobie!

Opowiem Wam pewną ciekawostkę :-D Śniło mi się ostatniej nocy, że było u mnie w odwiedziny kilka, chyba 5-6 mam listopadowych z dzieciaczkami. Na pewno była Anii, Pola i chyba Sikoreczka, reszty nie mogę pokojarzyć z tego snu :confused: Najgorsze było to, że jakoś ciągle gdzieś ja znikałam, nie wiem co miałam takiego ważnego do roboty :wściekła/y: i w rezultacie jakoś kiepsko Was ugościłam :zawstydzona/y: Z tego wszystkiego bardzo zniesmaczona się obudziłam :baffled:, jak można było zaprzepaścić tak ważne spotkanie z Wami... wrr...

reklama
Do góry