reklama
ja robie swieta u siebie wiec niestety musze cos ugotowac ale na szczescie moj m z wyksztalcenie to kucharz wiec te grubsze rzeczy jak np bigos robi on:-)udalo sie bo ma od soboty wolne wiec pomoc mam w kuchni jedynie do pieczenia ja jestem oddelegowana ale akurat to lubie robic:-)ja juz z grubsza posprzatalam jeszcze z wiekszych rzeczy to dywan musze wyprac
inna gratuluje piatki i fajowego dzieciatka(fajny z niej lobuziak
)a co sie przejmowac dziecko ma swoje prawa
no i faktycznie niezly was czeka w swieta maraton ja tez mam w planie odwiedzinki u prababc ale nie wiem czy mojemu m bedzie sie chcialo z domu wychodzi bo tak na codzien wogole go nie ma znowu ja mam dosc siedzenia w domu i jak tu znalezdz zloty srodek
bodzinko super ze juz ci okna wstawia zobaczysz od razu cieplej bedzie
a i sukieneczka super bardzo ladniew niej wygladasz
a i przyslali mi wozek jest super i lekki:-)

inna gratuluje piatki i fajowego dzieciatka(fajny z niej lobuziak
)a co sie przejmowac dziecko ma swoje prawa
no i faktycznie niezly was czeka w swieta maraton ja tez mam w planie odwiedzinki u prababc ale nie wiem czy mojemu m bedzie sie chcialo z domu wychodzi bo tak na codzien wogole go nie ma znowu ja mam dosc siedzenia w domu i jak tu znalezdz zloty srodek
bodzinko super ze juz ci okna wstawia zobaczysz od razu cieplej bedzie
a i sukieneczka super bardzo ladniew niej wygladasz
a i przyslali mi wozek jest super i lekki:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
A ja mam dośc
Adrianek ma znowu zapalenie oskrzeli.:-( Lekarka już zaczyna się zastanawiac czy nie ma on jakiejś astmy lub alergii. Mam nadzieję że to nie jest to
Chodzi do przedszkola więc może to jest przyczyna. Aż się boję
A żeby mi nie było za dobrze to w nocy Madzia płakała budziła się co chwila. A rano zaczęła tak katarzyc że chusteczka od noska nie odstępuje
Ja też mam katar
Z tego wszystkiego święta stoją pod wielkim znakiem zapytania
Mieliśmy jechac do rodziców ale czy pojedziemy to dowiem się w czwartek, jak pójdę do kontroli z Adriankiem

Adrianek ma znowu zapalenie oskrzeli.:-( Lekarka już zaczyna się zastanawiac czy nie ma on jakiejś astmy lub alergii. Mam nadzieję że to nie jest to
Chodzi do przedszkola więc może to jest przyczyna. Aż się boję
A żeby mi nie było za dobrze to w nocy Madzia płakała budziła się co chwila. A rano zaczęła tak katarzyc że chusteczka od noska nie odstępuje
Ja też mam katar
Z tego wszystkiego święta stoją pod wielkim znakiem zapytania
Mieliśmy jechac do rodziców ale czy pojedziemy to dowiem się w czwartek, jak pójdę do kontroli z Adriankiem
Pola 30
Fan(ka)
Inna-gratuluję naukowych wyników
Oliwka jest diablę wcielone, hahahah. Ubawiłam się, czytając. W życiu to ona sobie poradzi
Bodzinka-w kiecce wyglądasz rewelacyjnie!
Ewa-Ty szczęściaro, mieć męża z takim fachem w ręku-miód!
Sikoreczka-zdrowia życzę całej rodzince.
Oliwka jest diablę wcielone, hahahah. Ubawiłam się, czytając. W życiu to ona sobie poradzi
Bodzinka-w kiecce wyglądasz rewelacyjnie!
Ewa-Ty szczęściaro, mieć męża z takim fachem w ręku-miód!
Sikoreczka-zdrowia życzę całej rodzince.
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Inna gratuluję piąteczki...a Kościół może nie dla Oliwki jest stworzony...mały Diabełek i już...
Sikoreczka bardzo, bardzo współczuję. kurde i to przed samymi Świętami te choróbska. my też trochę z LIlą przeziębione ale mam nadzieję że do Świąt nam przejdzie
Bodzinko sukieneczka śliczna...a pewnie dlatego że ty ślicznie w niej wyglądasz:-)
Sikoreczka bardzo, bardzo współczuję. kurde i to przed samymi Świętami te choróbska. my też trochę z LIlą przeziębione ale mam nadzieję że do Świąt nam przejdzie
Bodzinko sukieneczka śliczna...a pewnie dlatego że ty ślicznie w niej wyglądasz:-)
dorotak
Inna - widok szalejącej Oliwka w kościele musiał być kapitalny hihi... 
Bodzinka - ładniuchno wyglądasz
i nie chcę więcej słyszeć o wielkim tyłku a tytyty niegrzeczna. Gratuluje okienek, na pewno zauważysz różnicę (coś wiem na ten temat bo u mnie w firmie m.in. produkujemy takie okna
)
Ewa - ale masz dobrze z takim mężem
, choć mój R też mi pomaga, nie powiem. Ale wigilia u nas, więc szwagierka i ja przygotowujemy wszystkiego po troszkę. Czeka mnie robienie uszek, barszczu, pierogów ruskich i z kapustą, zupy grzybowej, rybki, sałatek, mężuś pewnie upiecze chlebek (tzn. robot, no ale mi nie wychodzi a on ma do tego rękę) a ja jakiś placek i sama jeszcze nie wiem co... aaa no i oczywiście kompot z suszek
Sikoreczka - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla wszystkich
Anii Ty z Lilcią też nie dawaj się chorobie!
Opowiem Wam pewną ciekawostkę
Śniło mi się ostatniej nocy, że było u mnie w odwiedziny kilka, chyba 5-6 mam listopadowych z dzieciaczkami. Na pewno była Anii, Pola i chyba Sikoreczka, reszty nie mogę pokojarzyć z tego snu
Najgorsze było to, że jakoś ciągle gdzieś ja znikałam, nie wiem co miałam takiego ważnego do roboty
i w rezultacie jakoś kiepsko Was ugościłam
Z tego wszystkiego bardzo zniesmaczona się obudziłam
, jak można było zaprzepaścić tak ważne spotkanie z Wami... wrr...

Bodzinka - ładniuchno wyglądasz
i nie chcę więcej słyszeć o wielkim tyłku a tytyty niegrzeczna. Gratuluje okienek, na pewno zauważysz różnicę (coś wiem na ten temat bo u mnie w firmie m.in. produkujemy takie okna
) Ewa - ale masz dobrze z takim mężem
, choć mój R też mi pomaga, nie powiem. Ale wigilia u nas, więc szwagierka i ja przygotowujemy wszystkiego po troszkę. Czeka mnie robienie uszek, barszczu, pierogów ruskich i z kapustą, zupy grzybowej, rybki, sałatek, mężuś pewnie upiecze chlebek (tzn. robot, no ale mi nie wychodzi a on ma do tego rękę) a ja jakiś placek i sama jeszcze nie wiem co... aaa no i oczywiście kompot z suszek Sikoreczka - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla wszystkich

Anii Ty z Lilcią też nie dawaj się chorobie!
Opowiem Wam pewną ciekawostkę
Śniło mi się ostatniej nocy, że było u mnie w odwiedziny kilka, chyba 5-6 mam listopadowych z dzieciaczkami. Na pewno była Anii, Pola i chyba Sikoreczka, reszty nie mogę pokojarzyć z tego snu
Najgorsze było to, że jakoś ciągle gdzieś ja znikałam, nie wiem co miałam takiego ważnego do roboty
i w rezultacie jakoś kiepsko Was ugościłam
Z tego wszystkiego bardzo zniesmaczona się obudziłam
, jak można było zaprzepaścić tak ważne spotkanie z Wami... wrr...sikoreczka79
Nie martw się kochana! Następnym razem na pewno się poprawisz

reklama
dorotak

Serdecznie zapraszam wszystkich, ale tak na serio