reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Aniu, myślałam, że może ja Ci się śnię 

.
Bodzinka, fajna kiecka i świetnie w niej wygladasz
Dorota, a gdzie Ty tak w ogóle mieszkasz??
Zdrówka dla wszystkich chorowitków

.Bodzinka, fajna kiecka i świetnie w niej wygladasz

Dorota, a gdzie Ty tak w ogóle mieszkasz??
Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Padam na pyszczek ale do was musiałąm zajrzeć.
Dziękuje za komplementy, aż się zarumieniłam

Okna wstawione.Nareszcie.4 lata na nie czekaliśmy
:-)
Pokój duży i łazienka posprzątana, pokój małego jutro ide kończyc kuchnie i spać.
Dziękuje za komplementy, aż się zarumieniłam

Okna wstawione.Nareszcie.4 lata na nie czekaliśmy

:-)Pokój duży i łazienka posprzątana, pokój małego jutro ide kończyc kuchnie i spać.
Sikoreczko duuuzo zdrowka wam zycze
Szybciutko nam zdrowiejcie 
Bodzinka sukienka fajniusia:-) I przestan nam tu wmawiac ze gruba jestes bo sie zdenerwujemy
Wyobrazam sobie ile dzis sie nasprzatalas.Kiedys u moich rodzicow wymieniali okna syf byl niemilosierny
My na wigilie mamy objazdowke po rodzince.Znowu bedziemy wypchani jedzeniem.Myslalam aby cos upiec ale jakos nie mam juz checi
Dobrze ze bynajmniej mieszkanko juz posprzatane teraz moge lezec do gory brzuszkiem
Moj m tez potrafi gotowac choc kucharzem nie jest.Szczerze mowiac gotuje lepiej niz ja
A ja gotowac to tak naprawde nie lubie
Szybciutko nam zdrowiejcie 
Bodzinka sukienka fajniusia:-) I przestan nam tu wmawiac ze gruba jestes bo sie zdenerwujemy
Wyobrazam sobie ile dzis sie nasprzatalas.Kiedys u moich rodzicow wymieniali okna syf byl niemilosierny
My na wigilie mamy objazdowke po rodzince.Znowu bedziemy wypchani jedzeniem.Myslalam aby cos upiec ale jakos nie mam juz checi
Dobrze ze bynajmniej mieszkanko juz posprzatane teraz moge lezec do gory brzuszkiem
Moj m tez potrafi gotowac choc kucharzem nie jest.Szczerze mowiac gotuje lepiej niz ja
A ja gotowac to tak naprawde nie lubie
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja uwielbiam gotowac, wymyślac i przyprawiac
Tylko teraz mam mały z tym problemik, bo Madzia nie daje
a ja potrzebuje duuuużo spokoju przy gotowaniu. No i mój jak wraca z pracy to wrzuca całe żarełko w siebie w tak szybkim tempie że chyba nawet smaku nie czuje
Tylko teraz mam mały z tym problemik, bo Madzia nie daje
a ja potrzebuje duuuużo spokoju przy gotowaniu. No i mój jak wraca z pracy to wrzuca całe żarełko w siebie w tak szybkim tempie że chyba nawet smaku nie czuje
dorotak
Inna, ja mieszkam w Dukli koło Krosna, prawie Bieszczady
, zapraszam jak będziesz w okolicy 
Ewa nie wykluczone że byłaś w moim śnie, po prostu nie zidentyfikowałam pozostałych osób
. A co do prac kuchennych to już wczoraj przygotowałam sobie grafik, ciekawe tylko czy uda mi się go wciueliś w życie 
Bodzinka fajnie że okna już wstawione, najgorsze tylko to sprzątanie, ale Ty już i tak nieźle się uwinełaś spryciaro
, zapraszam jak będziesz w okolicy 
Ewa nie wykluczone że byłaś w moim śnie, po prostu nie zidentyfikowałam pozostałych osób
. A co do prac kuchennych to już wczoraj przygotowałam sobie grafik, ciekawe tylko czy uda mi się go wciueliś w życie 
Bodzinka fajnie że okna już wstawione, najgorsze tylko to sprzątanie, ale Ty już i tak nieźle się uwinełaś spryciaro

dorotak
Anii uważasz, że to "pocenie się okien", skraplanie wody na profilu to przez kiepską wentylację nowych okien? jak tak to ja składam reklamacje w mojej firmie
bo mam ten sam problem, ciągle mokre u dołu szyby i profil wrrr.....
Bo jest taka opcja zamykania okien z mikrowentylacją, ale jakoś żadko to stosuję
może mój błąd, a i podobno coś jeszcze się przekręca w okuciach na zimę, przynajmniej w moich, hmm... dopytam kierownika
bo mam ten sam problem, ciągle mokre u dołu szyby i profil wrrr.....Bo jest taka opcja zamykania okien z mikrowentylacją, ale jakoś żadko to stosuję
może mój błąd, a i podobno coś jeszcze się przekręca w okuciach na zimę, przynajmniej w moich, hmm... dopytam kierownikareklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Dorotka to dopytaj bo rzeczywiście są okna które mają taką funkcję...i wiem, że to pomaga...dla uściślenia nie miałam na myśli złej wentylacji okien tylko np. mojego domu
...u mnie nawet rozszczelnianie nie pomaga...i to nazwane "pocenie się" okien u Ciebie dla mnie nie byłoby problemu;-)... u mnie zwłaszcza po nocy leje się woda, okna są mokre caluśkie a na podłodze są małe kałuże...wiem, że u nas problem tkwi w braku dobrej wentylacji w domu ale jak jest u was w firmie.....
...u mnie nawet rozszczelnianie nie pomaga...i to nazwane "pocenie się" okien u Ciebie dla mnie nie byłoby problemu;-)... u mnie zwłaszcza po nocy leje się woda, okna są mokre caluśkie a na podłodze są małe kałuże...wiem, że u nas problem tkwi w braku dobrej wentylacji w domu ale jak jest u was w firmie.....