reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

hahaha...dobre z tym snem...wiesz Dorota mi tez czasami śni się że się spotykamy...tzn kilka mam listopadowych.....najczęściej mi się śni Kaira:-Dnie mam pojęcia dlaczego...

reklama
Aniu, myślałam, że może ja Ci się śnię :-D:-D:-D.
Bodzinka, fajna kiecka i świetnie w niej wygladasz :tak:
Dorota, a gdzie Ty tak w ogóle mieszkasz??
Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:

dorotko fajne masz sny:tak:szkoda ze mnie nie bylo w nim:-:)blink:jeny ale ty masz kochana roboty w kuchni podziwiam:tak:ja nie umiem robic niestety pierogow choc uwielbiam takie domowej roboty:-p:tak:

Padam na pyszczek ale do was musiałąm zajrzeć.
Dziękuje za komplementy, aż się zarumieniłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Okna wstawione.Nareszcie.4 lata na nie czekaliśmy:tak::-D:-)
Pokój duży i łazienka posprzątana, pokój małego jutro ide kończyc kuchnie i spać.

Sikoreczko duuuzo zdrowka wam zycze:tak: Szybciutko nam zdrowiejcie :tak:
Bodzinka sukienka fajniusia:-) I przestan nam tu wmawiac ze gruba jestes bo sie zdenerwujemy:dry: Wyobrazam sobie ile dzis sie nasprzatalas.Kiedys u moich rodzicow wymieniali okna syf byl niemilosierny:szok::baffled:
My na wigilie mamy objazdowke po rodzince.Znowu bedziemy wypchani jedzeniem.Myslalam aby cos upiec ale jakos nie mam juz checi:sorry2: Dobrze ze bynajmniej mieszkanko juz posprzatane teraz moge lezec do gory brzuszkiem:-D:cool2: Moj m tez potrafi gotowac choc kucharzem nie jest.Szczerze mowiac gotuje lepiej niz ja:zawstydzona/y::-p A ja gotowac to tak naprawde nie lubie:sorry2:

Ja uwielbiam gotowac, wymyślac i przyprawiac:-D Tylko teraz mam mały z tym problemik, bo Madzia nie daje:baffled: a ja potrzebuje duuuużo spokoju przy gotowaniu. No i mój jak wraca z pracy to wrzuca całe żarełko w siebie w tak szybkim tempie że chyba nawet smaku nie czuje:dry:

Inna, ja mieszkam w Dukli koło Krosna, prawie Bieszczady :happy2:, zapraszam jak będziesz w okolicy :tak:
Ewa nie wykluczone że byłaś w moim śnie, po prostu nie zidentyfikowałam pozostałych osób :-D. A co do prac kuchennych to już wczoraj przygotowałam sobie grafik, ciekawe tylko czy uda mi się go wciueliś w życie :baffled:
Bodzinka fajnie że okna już wstawione, najgorsze tylko to sprzątanie, ale Ty już i tak nieźle się uwinełaś spryciaro :tak:

Bodzinka gratuluję okiennic!!!!nie ma to jak plastiki....tylko najgorzej jak z wentylacją źle /tak jak u mnie:wściekła/y:/ można ku..cy dostać....

Anii uważasz, że to "pocenie się okien", skraplanie wody na profilu to przez kiepską wentylację nowych okien? jak tak to ja składam reklamacje w mojej firmie :wściekła/y:bo mam ten sam problem, ciągle mokre u dołu szyby i profil wrrr.....
Bo jest taka opcja zamykania okien z mikrowentylacją, ale jakoś żadko to stosuję :baffled: może mój błąd, a i podobno coś jeszcze się przekręca w okuciach na zimę, przynajmniej w moich, hmm... dopytam kierownika

reklama
Dorotka to dopytaj bo rzeczywiście są okna które mają taką funkcję...i wiem, że to pomaga...dla uściślenia nie miałam na myśli złej wentylacji okien tylko np. mojego domu:tak:...u mnie nawet rozszczelnianie nie pomaga...i to nazwane "pocenie się" okien u Ciebie dla mnie nie byłoby problemu;-)... u mnie zwłaszcza po nocy leje się woda, okna są mokre caluśkie a na podłodze są małe kałuże...wiem, że u nas problem tkwi w braku dobrej wentylacji w domu ale jak jest u was w firmie.....:confused:

Do góry