Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.

Szybciutko nam zdrowiejcie 
Wyobrazam sobie ile dzis sie nasprzatalas.Kiedys u moich rodzicow wymieniali okna syf byl niemilosierny
Dobrze ze bynajmniej mieszkanko juz posprzatane teraz moge lezec do gory brzuszkiem
Moj m tez potrafi gotowac choc kucharzem nie jest.Szczerze mowiac gotuje lepiej niz ja
A ja gotowac to tak naprawde nie lubie
Tylko teraz mam mały z tym problemik, bo Madzia nie daje
a ja potrzebuje duuuużo spokoju przy gotowaniu. No i mój jak wraca z pracy to wrzuca całe żarełko w siebie w tak szybkim tempie że chyba nawet smaku nie czuje
, zapraszam jak będziesz w okolicy 
. A co do prac kuchennych to już wczoraj przygotowałam sobie grafik, ciekawe tylko czy uda mi się go wciueliś w życie 

bo mam ten sam problem, ciągle mokre u dołu szyby i profil wrrr.....
może mój błąd, a i podobno coś jeszcze się przekręca w okuciach na zimę, przynajmniej w moich, hmm... dopytam kierownika
...u mnie nawet rozszczelnianie nie pomaga...i to nazwane "pocenie się" okien u Ciebie dla mnie nie byłoby problemu;-)... u mnie zwłaszcza po nocy leje się woda, okna są mokre caluśkie a na podłodze są małe kałuże...wiem, że u nas problem tkwi w braku dobrej wentylacji w domu ale jak jest u was w firmie.....