reklama
Ja nie śpie od 5 bo wujek mojego męża zadzwonił twierząć,że Paweł mu sygnał puszczał, chyba siłą woli

Karollo obudził się o 6 i tak mieszkanie wysprzątane a ja siedze przy kompie i ziewam
Obiecałam sobie,że poszukam co ładniejsze fotki Lolka i poozdabiam i zgram na płytke ale p[otrzebuje do tego ciszy i czasu...Może tak spędze ostatnią noc roku???Mąż obiecał,że napije się ze mną dziś piwka, ja Karmi.No ciekawe....Siedzimy dziś w domu i oglądamy TV.Ale jestem niewyspana....

Karollo obudził się o 6 i tak mieszkanie wysprzątane a ja siedze przy kompie i ziewam
Obiecałam sobie,że poszukam co ładniejsze fotki Lolka i poozdabiam i zgram na płytke ale p[otrzebuje do tego ciszy i czasu...Może tak spędze ostatnią noc roku???Mąż obiecał,że napije się ze mną dziś piwka, ja Karmi.No ciekawe....Siedzimy dziś w domu i oglądamy TV.Ale jestem niewyspana....
Pola 30
Fan(ka)
Widzę, Bodzinka, że tylko my aktywne dzisiaj. Reszta kobiet pewnie się stroi do wyjścia
Ja się nigdzie nie wybieram. Na razie trafia mnie szlag, bo Ci pierdoleni Holendrzy od kilku dni napieprzają petardami a moje dziecko nie może spać. W domu nie umie (próbowałam, bezskutecznie), teraz babcia spaceruje po podwórku z wózkiem, ale jest tak głośno, że nie ma szans

Dobrze, że nie jestem posiadaczką broni, zastrzeliłabym skurwysynów!!!!

Ja się nigdzie nie wybieram. Na razie trafia mnie szlag, bo Ci pierdoleni Holendrzy od kilku dni napieprzają petardami a moje dziecko nie może spać. W domu nie umie (próbowałam, bezskutecznie), teraz babcia spaceruje po podwórku z wózkiem, ale jest tak głośno, że nie ma szans

Dobrze, że nie jestem posiadaczką broni, zastrzeliłabym skurwysynów!!!!potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ja też jestem, ale zajęłam się czymś innym, a tutaj tylko czytałam 
Polu, znam ten ból, na moim zadupiu już ponad tydzień gówniarze latają i strzlają petardami
.Ciekawa jestem kto im to sprzedaje skoro nie mają 18 lat i gdzie jest posrana straż miejska??Ostatnio smarkacze obudzili mi Oliwkę, mieli szczęście że szybko się zmyli bo chciałam im nogi z dupy powyrywać
.
Ja tam nie szykuję się za specjalnie, ubieram spódnicę czarną i srebrną bluzkę, paznokci nie cierpię malować, więc odpada, w ogóle malować się nie lubię, więc tylko zarzucę tusz na rzęsy i puder na buźkę (ja to zawsze powtarzam, że jestem zbyt piękna i nie muszę się upięszać makijażem
- to tak w ramach pocieszenia samej siebie 
).A że zabawa dopiero na 19 więc mam jeszcze duuuużo czasu.Wykąpię się w pół godzinki, umyję głowę, wysuszę i naprostuję włosy i wsio.Także jak zacznę o 17:45 przygotowania to mi w zupełności wystarczy.Póki co czekam aż Oliwka zaśnie i zabieram się za kucie z psychologii bo 5 stycznia kolosik :-( a ja zielona jestem
.

Polu, znam ten ból, na moim zadupiu już ponad tydzień gówniarze latają i strzlają petardami
.Ciekawa jestem kto im to sprzedaje skoro nie mają 18 lat i gdzie jest posrana straż miejska??Ostatnio smarkacze obudzili mi Oliwkę, mieli szczęście że szybko się zmyli bo chciałam im nogi z dupy powyrywać
.Ja tam nie szykuję się za specjalnie, ubieram spódnicę czarną i srebrną bluzkę, paznokci nie cierpię malować, więc odpada, w ogóle malować się nie lubię, więc tylko zarzucę tusz na rzęsy i puder na buźkę (ja to zawsze powtarzam, że jestem zbyt piękna i nie muszę się upięszać makijażem

- to tak w ramach pocieszenia samej siebie 
).A że zabawa dopiero na 19 więc mam jeszcze duuuużo czasu.Wykąpię się w pół godzinki, umyję głowę, wysuszę i naprostuję włosy i wsio.Także jak zacznę o 17:45 przygotowania to mi w zupełności wystarczy.Póki co czekam aż Oliwka zaśnie i zabieram się za kucie z psychologii bo 5 stycznia kolosik :-( a ja zielona jestem
.aniii
aaaaa Kotki dwa...
buuuu!!!!! a mi nie.../tzn nie odpowiada mi siedzenie dzisiaj w domu
/. ale ma przyjść koleżanka z mężem i Pawła brat z narzeczoną więc może nie będzie tak źle... ale już umówiłam się na zabawę karnawałową więc na pewno sobie odbiję
... a dziś zamierzam się upić

/. ale ma przyjść koleżanka z mężem i Pawła brat z narzeczoną więc może nie będzie tak źle... ale już umówiłam się na zabawę karnawałową więc na pewno sobie odbiję
... a dziś zamierzam się upić

reklama
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf
Przyjemnego picia i malego kaca Anii:-):-)
Przyjemnego picia i malego kaca Anii:-):-)