bodzinko a ja myslalam ze to co innego wyjdzie ha ha ha polu wspolczuje nie dziwie sie ze wpieniona jestes
polu wspolczuje nie dziwie sie ze wpieniona jestes inna milej zabawy
inna milej zabawy
a ja siedze sama z dziecmi moj m w pracy:-(ale jak sie chce kaski wiecej trzeba cos poswiecic:-(nie moglam isc bo cio z dziecmi aniii a upij sie dziewczyno a co raz do roku nawet wskazane
aniii a upij sie dziewczyno a co raz do roku nawet wskazane
 a ja siedze sobie z kieliszkiem wina i slucham muzy taka jednoosobowa impreza

polu wspolczuje nie dziwie sie ze wpieniona jestes
polu wspolczuje nie dziwie sie ze wpieniona jestes inna milej zabawy
inna milej zabawya ja siedze sama z dziecmi moj m w pracy:-(ale jak sie chce kaski wiecej trzeba cos poswiecic:-(nie moglam isc bo cio z dziecmi

), rozpłakała się i w ten sposób powitaliśmy 2008
), rozpłakała się i w ten sposób powitaliśmy 2008  
  Do czego to doszło... Dziadkowie wrócili z imprezki po czwartej a my? ;-)
 Do czego to doszło... Dziadkowie wrócili z imprezki po czwartej a my? ;-) Magda odpłynęła o 23.30 a Adrianek do 2 w nocy nam towarzyszył
 Magda odpłynęła o 23.30 a Adrianek do 2 w nocy nam towarzyszył Jedynie mój chrześniak Nataniel zasnął o 21 ale on za to przebudził się o 1 w nocy i nie chciał iśc spac. Tak więc imprezka udana, dzieciaczki wyczuły że to chwila specjalna, a rano... Madzia o 8 na nogach
 Jedynie mój chrześniak Nataniel zasnął o 21 ale on za to przebudził się o 1 w nocy i nie chciał iśc spac. Tak więc imprezka udana, dzieciaczki wyczuły że to chwila specjalna, a rano... Madzia o 8 na nogach