Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Człowiek się poświęca, a potem tak Cię potraktują. Beti dziewczyny mają rację , prędzej czy później znajdziesz pracę, a może to nawet na lepsze Ci wyjdzie, trzymamy kciuki. :-)
Hej Dziewczyny! To znowu ja i ciąg dalszy moich kłopocików związanych z pracą. Jak już pisałam wcześniej byłam w piątek na dwóch rozmowach i powiem wam,że zarówno jedna jak i druga propozycja pracy jest godna rozważenia, więc siedzę i się zastanawiam. Do końca tygodnia muszę podjąć decyzję.W mojej starej pracy jeszcze im nie powiedziałam,że się zwalniam( zdziwią się, że ich uprzedziłam);-)
Kochane Listopadóweczki dzięki za wsparcie, bo ostatnio nie bardzo się czułam pod względem psychicznym.
Beti, to chyba dobrze, że obydwie propozycje pracy są godne rozważenia ?? No i mam nadzieję, że dokonasz trafnego wyboru :-) .
W każdym bądź razie nadal 3mam kciuki :-)