• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anii- ćwierć wieku-piękne lata. Korzystaj zatem kobieto z życzeniami zdrowia, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń i najpiękniejszych snów.100 lat Droga Jubilatko!!!:-):-):-)

reklama
Anii W dniu Twoich urodziń życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń. Aby reszta Twego pięknego życia usłana była wyłącznie różami. zyczy karolina i banda ferajna czyli monż i Paula:-)

Kubuś
zapatrzony jak w obrazek:tak:

A Paula uwielbia bajki na mini mini tez z wielkim miskiem albo sezame english ale oglada tylko jak musze cos koniecznie zrobic a ona nie daje się ujarzmić;-)

A poza tym to byłam w końcu u fryzjera zrobić coś z tym buszem kudłatym na głowie bo już nie mogłam z nim dojść do ładu i czuję się usatysfakcjonowana:-D od razu człowiekowi się humor polepszył :-)

Patija piękne zdjęcie w avatarku:-) czy jak to się pisze...

dziękuję jeszcze raz. aleeeee miałam rozlazły dzień wczoraj!!!!ale mąż mi fajną niespodziankę zrobił...!!!rok temu zapomniał /a byliśmy m-ąc przed ślubem/ i powiedziałam że jak jeszcze raz zapomni to od razu rozwód!!!:-D

He he he...A ja hoduję włosy jak głupia :zawstydzona/y:.Musiałam obciąć na krótko, bo dredy, a teraz cierpię, bo jestem w najgorszym momencie - ani długie ani krótkie...
Poza tym tracę zaufanie do mojego faceta i chodzę podminowana...Bo jak to możliwe, że on przyjeżdża do domu i o 15:40 mówi że jedzie tylko na chwilkę do pracy (po kasę, bo to jego firma), zostawia swoją komórkę i kilka minut później ma telefon z firmy...Na koma, a ja odrzucam rozmowę...Wraca wniebowzięty...Uśmiechnięty od ucha do ucha (a gdyby nie uszy to śmiałby się wokół głowy)A później jak z nim gadam, to mota i to totalnie...Mam schizę, że mnie zdradza...Nie wiem czemu ale mam...

Ja z moim paskudnym, kłótliwym charakterkiem wjechałabym od razu na wyzsze tony i zarzadała kategorycznie wyjaśnień :wściekła/y:
Ty znasz go najlepiej - wiesz jak może zareagować ale moim zdaniem po co się męczyć - zapytaj wprost co jest grane. Łatwo mówić...

Trzymaj się kobitko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry