reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

dzięki Bodzinko. no właśnie, nie ma to jak wsparcie. a nikt nie zrozumie lepiej niż ten, kto był w takiej sytuacji. buziaczek.

reklama
bara gratulacje:-)
cynamonko powodzenia:tak:kuba odwazny chlopak a co sie bedzie bal:-)
aniii chyba kazdy byla kiedys w takiej sytuacji ja mialam zle jak paulinka byla mala tonelismy w dlugach ale jakos to przezylismy i w koncu sytuacja sie poprawila :happy2:teraz pezez to umiemy docenic to co mamy:tak:glowa do gory trzeba stawic temu czola bedzie lepiej:tak:

Gratuluje Bara!!!:-) Jak wg mnie to 13 to jest super szczesliwa data;-) Kondzio sie tego dnia urodzil i jest raczej malo płaczliwym dosc spokojnym dzieckiem. no może tylko wszedzie wlezie :-D

reklama
Bodzinka spoko. Zapomniałąm jeszcze, że w zestawie była różyczka. Swoją drogaą dzielny był. Ja przy takiej szprycy padłabym chyba. Trochę głupio, bo lekarz uprzedził że reakcja poszczepienna może się tym razem pokazać dopiero w przyszłym tygodniu.

Do góry