reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
nineczka, gratuluję wygranej
.
Ja kiedyś wygrałam rolki ;-).A ostatnio za wysłanie 20 etykiet z Gerbera Oliwka wygrała bluzę polarową :-).Ciekawe, czy uda się nam skompletować cały zestaw, bo kolejne etykiety czekają
, 20 na listopad i 20 na grudzień.
Ja na całe szczęście nie mam sąsiadów (tzn. naprzeciwko mieszkają,po drugiej stronie ulicy, ale niektórych to ja ani razu jeszcze nie widziałam).Ale ja nie wiem, jakbym zareagowała na taki głupi tekst, nerwowa jestem, więc mogłoby się to źle skończyć dla takiej baby
.
A piosenka faktycznie straaasznie smutna :-(
.Ja kiedyś wygrałam rolki ;-).A ostatnio za wysłanie 20 etykiet z Gerbera Oliwka wygrała bluzę polarową :-).Ciekawe, czy uda się nam skompletować cały zestaw, bo kolejne etykiety czekają
, 20 na listopad i 20 na grudzień.Ja na całe szczęście nie mam sąsiadów (tzn. naprzeciwko mieszkają,po drugiej stronie ulicy, ale niektórych to ja ani razu jeszcze nie widziałam).Ale ja nie wiem, jakbym zareagowała na taki głupi tekst, nerwowa jestem, więc mogłoby się to źle skończyć dla takiej baby
.A piosenka faktycznie straaasznie smutna :-(
Przypomniałyście mi:-):-)Ja też wygrałam butelke wódki na weselu:-)Był taniec z obrotami na podłodze i mój M tak mną obracał,że całe majtki miałam na wierzchu a kiecka do kostek

Konkursy literackie w szkole wygrywałam i książki zbierałam:-)
"Laleczke" to ja słuchałam jeszcze jak miałam 10 lat...Smutna piosenka..
Inna zbieraj etykiety, zbieraj:-)

Konkursy literackie w szkole wygrywałam i książki zbierałam:-)
"Laleczke" to ja słuchałam jeszcze jak miałam 10 lat...Smutna piosenka..
Inna zbieraj etykiety, zbieraj:-)
Bodzinka musze sie przyznac ze normalnie poprawilas mi dzis humor

Nie dziwie sie ze wygralas butelke wodki
:-)
A ja nic nie wygralam.A bynajmniej nie pamietam;-)
Za to mojego meza kuzynka to ma szczescie.Kilka lat temu wygrala w jakims konkursie samochod.Pozniej jescze jakies sprzety AGD. Tylko jakos 6 w totka nie chce na nia trafic;-)

Nie dziwie sie ze wygralas butelke wodki
:-)A ja nic nie wygralam.A bynajmniej nie pamietam;-)
Za to mojego meza kuzynka to ma szczescie.Kilka lat temu wygrala w jakims konkursie samochod.Pozniej jescze jakies sprzety AGD. Tylko jakos 6 w totka nie chce na nia trafic;-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ja już zapakowałam do koperty kupon i kolejne 20 etykiet z Gerbera i dzisiaj albo jutro wyślemy :-).Może i tym razem sie uda ;-).W grudniu do wygrania czapka i bandamka z pomarańczowego polaru :-)