reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
nineczka, gratuluję wygranej :tak:.
Ja kiedyś wygrałam rolki ;-).A ostatnio za wysłanie 20 etykiet z Gerbera Oliwka wygrała bluzę polarową :-).Ciekawe, czy uda się nam skompletować cały zestaw, bo kolejne etykiety czekają :tak:, 20 na listopad i 20 na grudzień.
Ja na całe szczęście nie mam sąsiadów (tzn. naprzeciwko mieszkają,po drugiej stronie ulicy, ale niektórych to ja ani razu jeszcze nie widziałam).Ale ja nie wiem, jakbym zareagowała na taki głupi tekst, nerwowa jestem, więc mogłoby się to źle skończyć dla takiej baby :angry:.
A piosenka faktycznie straaasznie smutna :-(

Przypomniałyście mi:-):-)Ja też wygrałam butelke wódki na weselu:-)Był taniec z obrotami na podłodze i mój M tak mną obracał,że całe majtki miałam na wierzchu a kiecka do kostek:szok::-D:tak:
Konkursy literackie w szkole wygrywałam i książki zbierałam:-)
"Laleczke" to ja słuchałam jeszcze jak miałam 10 lat...Smutna piosenka..
Inna zbieraj etykiety, zbieraj:-)

hmmm...ta piosenka mnie prześladuje bo znowu leci...Nineczka to niby piosenka dla dzieci....szukaj jakby co Magda Fronczewska...:tak:;-)

Bodzinka musze sie przyznac ze normalnie poprawilas mi dzis humor:-D:-D:-D Nie dziwie sie ze wygralas butelke wodki:-D:-)
A ja nic nie wygralam.A bynajmniej nie pamietam;-)
Za to mojego meza kuzynka to ma szczescie.Kilka lat temu wygrala w jakims konkursie samochod.Pozniej jescze jakies sprzety AGD. Tylko jakos 6 w totka nie chce na nia trafic;-)

reklama
Ja już zapakowałam do koperty kupon i kolejne 20 etykiet z Gerbera i dzisiaj albo jutro wyślemy :-).Może i tym razem sie uda ;-).W grudniu do wygrania czapka i bandamka z pomarańczowego polaru :-)

Do góry