reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Wszystkim babyboomowym mamom i ich pociechom oraz rodzinom
Życze rodzinnych, ciepłych, zdrowych
Świąt Wielkanocnych
Smacznych jajeczek
Mokrego dyngusa
I szczodrego zajączka:-)
Basia, Łukasz i Zuzia

reklama
Baranku śnieżno-biały -
Dokąd bieżysz kudłaczu?
I Ty zajączku miły -
Gdzie się śpieszysz uszaty?

Niesiemy upominki, okruch chleba i szynki
Oraz garść uśmiechu do kurczęcej chaty
Wkrótce wspólnie z aniołkiem
Co już zleciał na ląd:

Zaśpiewamy Wam drodzy
Radosnych Świąt! :)

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzy sikoreczka z rodzinką;-)

Witam już po świętach! Jak u was minęły? My musieliśmy totalnie zmienic plany:eek: Niestety Madzia z soboty na niedzielę dostała 39 gorączki:baffled: W niedzielę byliśmy na dyżurze no i niestety angina:-(Madzia dostała amoksiklav i już drugą nockę nie śpimy tylko wrzeszczymy:zawstydzona/y: Jaka jestem zmęczona:frown: Mam nadzieję że dziś będzie już lepiej:tak: Buziakujemy wszystkie cioteczki i ich dzieciaczki;-)

Witajcie cioteczki po dłuższej przerwie. Miałam małe kłopociki i nie bylo czasu na pisanie przez ostatnie 2 tygodnie. Mam nadzieję, że fajnie spędziłyście Święta i przykro mi, że niektóre maluszki się rozchorowały. U nas zdrówko dopisuje i dziękować Bogu nie było nigdy nic poważniejszego niż katar. Kuba jest twardy. Życzymy zdrowia chorowitkom.:-)

reklama
ojoj...no to zdrówka dla chorej Madzi...to przykre że musieliście zmienić plany ale na pewno sobie odbijecie...
Cynamonka, mam nadzieję że przynajmniej część kłopocików się wyjaśniło. witaj z powrotem.

Do góry