• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

parę słów o nas:)

• Starter tematu Starter tematu Pauletta
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj Darma, ja też jestem z Łodzi! :D
Może też napiszę coś o sobie... Jak kilka z was mam 27 lat, od 11 miesięcy jestem mężatką.
Nasza fasolka to strzał w 10 od pierwszego razu, sami do tej pory nie możemy uwierzyć, że się udało. Póki co pracuję, ale chyba będę musiała się przyzwyczaić do myśli o L4.
Pozdrawiam Was gorąco! :)

dzięki za miłe powitanie:) . Na razie siedzę jeszcze w pracy, w przyszłym tygodniu idę do gina i prawdopodobnie tak jak zapowiedział pójdę na L4 ze względu na pracę, podobno nie wolno siedzieć dłużej niż 4 godziny dziennie przy komputerze, a ja mam niestety taką właśnie pracę.
Do OSy: ja mam 29 lat i dla mnie to już chyba też nadszedł po prostu czas, a z jakiej dzielnicy jesteś?

Witaj Darma.
Obecnie z Bałut, ale całe 25 lat mieszkałam na Widzewie i czuję się widzewiaczką.
Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam kiedy przeczytałam, że wśród nas jest łodzianka. Pozdrawiam gorąco. :laugh:

do osa: proszę prosze jaki ten Świat mały, ja też większość czasu spędziłam na widzewie, teraz jednak jestem w Śródmieściu a teraz wynoszę się za miasto:) pozdrawiam

witajcie:)

Mam na imie Marta, 26 lat, mieszkam w Poznaniu, od 3 lat jestem szczęśliwą mężatka:)skonczyłam germanistyke i od roku ucze w szkole(tak przy okazji to wcale nie chce mi sie tam wracac po wakacjach)z niecierpliwoscia wraz z Wojtkiem(moim mezem) czekamy na pojawienie sie na swiecie naszego pierwszego maluszka.Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego(na pewno bardzo juz zżytego_grona marcowych mam)

pozdrawiam

reklama
Witaj Weagma, oczywiscie ze Ci przyjmiemy.Gratulacje z powodu maluszka.Jak sie czujesz? Napisz kiedy masz termin to Pytia dopisze Cie do naszej listy. Przy okazji dzieki Pytio za czuwanie nad nasza lista.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry