reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

[FONT=Tahoma, sans-serif]trochę tu cicho, czyżby większość dziewczyn poczuła wiosnę[/FONT]
[FONT=Tahoma, sans-serif]anula@86 jak oczekiwanie na @ dzwoniłam do Bociana i przy okazji dowiedziałam się, że dr Mr 25-28 jest na urlopie, trochę to miesza nam szyki, ja spodziewam się 25-25 @, inny lekarz raczej nie wchodzi w grę[/FONT]
[FONT=Tahoma, sans-serif]joasik gratulacje i oby to było zaraźliwe!!![/FONT]

reklama
Cicho jak cicho u mnie sie dzieje. Jutro inseminacja pecherzyki 24 mm juz mam wziąść zastrzyk doktorek wrócił z jakiegoś sympozjum i powiedział ze teraz się robi inseminacje do 24 h maks od zastrzyku a wam jak mówił?

faro niestety ale @ spóźni się ! troche mi plany poprzesuwa, mam nadzieję że w tym tygodniu przyjdzie, obym zdąrzyła ze wszystkim przed świętami, jesteś na liście już ? mam nadzieję że tobie @ też się troche przesunie i jednak uda nam się razem jechać :tak:
milena to mnie trochę zaskoczyłaś z tym zastrzykiem na pęknięcie, ja wszystkie iui miała robione 36 godz od podania, trzymam kciuki za jutro, koniecznie odezwij się po zabiegu i opisz wrażenia ;-)
a ile masz pęcherzyków ?

Milena87 ja przechodziła 4 IUI i dr M zalecał zastrzyk 36-38 godzin, w takim razie wg obecnych zaleceń wszystko wskazuje na to, że miałam/miałyśmy za późno wykonany zabieg, u mnie zazwyczaj były zabiegi wykonywane na już pękniętych pęcherzykach, być może ten 24 godz pozwoliłoby na zrobienie zabiegu tuż przed pęknięciem pęcherzyków, jeśli to ma jakiś wpływ, dziwne:confused:
anula86@ jeszcze nie jesteśmy na liście w Bocianie, z tym dzisiaj dzwoniłam do nich, muszę się uzbroić w cierpliwość, tak samo jak oczekiwaniem na @ zobaczymy jak się wszystko potoczy

Dziewczyny,

Czy któraś z Was wie, po jakim czasie od zastrzyku jest robione IUI w Bocianie? Zmieniły się wytyczne w Parents, więc można powiedzieć że te IUI, które miałyśmy robione, to tak naprawdę strata czasu, pieniędzy i nerwów:baffled:

Pozwolicie, że jeszcze się tu poodzywam i poczekam na Wasze sukcesy częściej w ukryciu:)
Apropo IUI ja miałam raz na drugi dzień po ovitrelu i to nie było nawet 24h. Kolejnym razem miałam robione na pękniętym jednym a drugi jeszcze nie pękł. Trzeci przypadek już nie mam zanotowany - więc nie pamiętam. Każdą opcję przeszłam i nie udało się.
I jeszcze raz Wam dziękuję za gratulacje i przede wszystkim za trzymanie kciuków. Nie będę się często odzywać, ale nadal trzymam kciuki i śledzę Wasze poczynania.
Milena
to Ty pierwsza:) powodzenia

Witajcie

Kobitki mam do Was pytanko lekarz przepisał mi parę dni temu duphaston zeby wywołac u mnie miesiączkę, czy jak już ją dostałam dalej mam zazywac go czy przerwac?

reklama
Do góry