hej chyba jutro pójde na test jak zdążę to napisze ale jakoś stres mnie dopada i dzisiaj to już brzuch mnie boli na okres ojjjj
Nika ja miałam punkcję 13dc-czwartek o 10.30 a ovitrelle brałam worek o 23.00.Spokojnie na pewno coś wyjdzie przecież po to ta cała chemia ...
Hehehe Anula mnie właśnie też łydki strasznie bolała tak jakbym zakwasy miała
to chyba to tych lekach... Ojjj z tym nakręcaniem to nasza niezbyt pochlebna prawda
teraz to mam masakryczne dni nie wiem czy to przez leki czy z myśli, m się obawia że jak się uda to że tak będzie dłuuugo. A ja raz sama ze sobą nie mogę wytrzymać a raz mam wszystko w d...e
Trzymajcie się dziewczyny :-)

Nika ja miałam punkcję 13dc-czwartek o 10.30 a ovitrelle brałam worek o 23.00.Spokojnie na pewno coś wyjdzie przecież po to ta cała chemia ...
Hehehe Anula mnie właśnie też łydki strasznie bolała tak jakbym zakwasy miała
teraz to mam masakryczne dni nie wiem czy to przez leki czy z myśli, m się obawia że jak się uda to że tak będzie dłuuugo. A ja raz sama ze sobą nie mogę wytrzymać a raz mam wszystko w d...eTrzymajcie się dziewczyny :-)

ale nie obyło się bez wpadki bo głupia wsadziłam ale wyciągnełam bo zapomniałam powietrza wypuścić a teraz jak to pisze to przypomniało mi się że pielęgniarka mówiła że nie trzeba wypuszczać bo to nie ma różnicy
masakra jak mi się ręce trzęsą