Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc wszystko wytłumaczyłam on sobie wpisał w kartę odpowiedział na pytania które mnie męczyły i badanko, dr delikatny dosyć długo robił usg aż się bałam że coś znajdzie ale wszystko ok było, później zrobił usg tarczycy i powiedział że jest w porządku, przy końcowej wizycie jak zaproponowałam żeby zerknął na badania mojego m to stwierdził że on wolałby abyśmy zrobili u niego nowe za chwile i że wyniki będą za 2 godz i wtedy będzie więcej wiedział, ale że nie byliśmy na to przygotowani ze względu na wstrzemięźliwość (2dni) to przełożyliśmy na następny raz, dr Mr wysłał nas do pani która zajmuje się środkami na rządówkę i ona nam wszystko wytłumaczyła jak przenieść się ile to trwa, jestem zadowolona że pojechaliśmy tam, kawał drogi, ale opłacało się, przemyślałam wszystkie za i przeciw i dziś spokojnie mogę powiedzieć że rezygnuje z Parens jadę w poniedziałek zmienić realizatora, w Bocianie mówili że ok 6 dni MZ wpisuje na listę danej kliniki ale kazali tak po tyg dzwonić i pytać, w następnym cyklu czyli w marcu jadę na drugą wizytę ale jak już będę miała @ gdyż na tej niestety nie było, pewnie się przestraszyła i dlatego nie miałam żadnych badań hormonalnych robionych, ale na następnej wizycie będę już na liście u nich i jak dobrze pójdzie to będzie kwalifikacyjna
miejmy nadzieję że nic się nie popiepszy