reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Oliwko po prostu byłam w Rzeszowie i chciałam się jutro napić z Wami piwa. A objawów zero, nie miałam plamienia implantacyjnego, i tylko miałam straszną infekcję dróg moczowych :-) i ciągle biegam do wc.
Jak odczytałam wynik to przez 45 min wyłam:-D i nie dowierzałam na zmianę.

reklama
Wielkie gratulację Rea!!!!!:happy2: więc potwierdza się, że można po nie udanym in vitro zajść naturalnie:-)
Oliwka ja znowu test dziś zrobiłam i d...a , a myślałam, że sobie zrobię prezent w dniu ....:-p
Milena a tobie trzeba luteinę? jak tak to ja mam trochę.

Ostatnia edycja:
W sumie to ja nie wiem co mi trzeba czy clexany też. Luteine mam tylko że 200 a lutinusa biorę 100 nie chce sama decydować.
Sisi ty bralas lutinusa 100? A potem dr ile luteiny ci przepisal? No i biorę jeszcze encorton i musze się spytać czy dalej brać a tez mi się kończy.

Rea to gratulacje! cieszy mnie, że kolejną z naszego forum spotkało to wielkie szczęście, no i po cichutku zazdroszczę ale tak pozytywnie :) Te ciąże to chyba zaraźliwe teraz są :-D .
Co do jutrzejszego spotkania, to ja mogę przyjechać wcześniej.
Goya kochana daj mi znać (tel. albo na priva)
o której będziesz, bo pisałaś że możesz być wcześniej. Musze mieć jeszce rezerwę czasową na dojazd ok. 20-30 min.
W razie czego zajmiemy miejscówkę dla reszty dziewczyn.

Cześć, jestem tu nowa, mam nadzieję,że mnie przyjmiecie :happy:
widzę,że troszkę to forum skręca w kierunku Białegostoku,
ja jestem pacjentką Parens i chciałabym wierzyć,że tu też są dobrzy
kompetentni lekarze, nie planuję in vitro, tylko IUI.
Po kilku stymulacjach CLO i piękne 2 jajeczka - zastrzyki na pekniecie i naturalnie na razie nic, wlaśnie jestem po laparo.
jajowody drożne. Załapałam wielki dół, teraz ryczę, :-( choć teoretycznie powinnam się cieszyć,
wszystko ok..U męża też w porządku (bez szału ale w normie) a ciąży brak.
Niestety wiek nie sprzyja jestem już bardziej przed 40 niż po 30,
FSH mam tragiczne, pomimo to jajeczkowanie potwierdzone co miesiąc.
AMH dobre ale podobno przy takim FSH to nie ma znaczenia...
Myśl o tym,że znowu będę musiała kombinowac i zwalniać się z pracy na dojazdy do RZ dobija mnie,
bardzo już krzywo patrzą i atmosfera nieciekawa, teraz jeszcze chorobowe po laparo.

Ech.....musiałam chyba to z siebie wyrzucić, wiem, że tu są osoby które miały
lub mają podobne problemy, trochę raźniej....

gdzie robiłaś laparo? i do kogo chodzisz do Parensa?

reklama
I ja będę troche wcześniej ☺ ...a na wątku jakieś zatrzęsienie! Co tu się dzieje, Milenko piękna betka, Rea wielkie gratulacje i dużo mocy dla naturalsika

Do góry