Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po prostu co tu dużo mówić Rea86 ... zatęskniliście za sobą i to tak na maxa :-) .... hehhh .... super ;-)Pojechałam wypocząć, nie liczyłam godzin do stosunku po ovitrelle ani nie pilnowałam przyjmowania luteiny ani estrofemu (chociaż w 9 dc mialam endo chyba 5 mm - nie pamiętam dokładnie ale jakoś tak beznadziejnie). Zapomniałam o tych staraniach całkiem, bo nie widzieliśmy się z moim m długo.I co?? Taka niespodzianka:-)
gdzie robiłaś laparo? i do kogo chodzisz do Parensa?
Dziewczyny i teraz zobaczycie że po tym spotkaniu posypią się nowe ciąże... Wspomnicie moje słowa:-) bo tak jak pisałyście trzeba "się odblokować" a takie spotkanie to rodzaj odblokowania. Moim odblokowaniem były książki Dr Zhai jak zajść w ciążę oraz książka B Pawelec i W Pabiana Niepłodność Pomoc medyczna i psychologiczna. Przeczytałam je z zapartym tchem, zwłaszcza tą drugą. Pojechałam wypocząć, nie liczyłam godzin do stosunku po ovitrelle ani nie pilnowałam przyjmowania luteiny ani estrofemu (chociaż w 9 dc mialam endo chyba 5 mm - nie pamiętam dokładnie ale jakoś tak beznadziejnie). Zapomniałam o tych staraniach całkiem, bo nie widzieliśmy się z moim m długo.

Encorton brałam do 19dpt bo mi dr Gregoruk powiedział, że już można odstawić.
naturals, moje marzenie ;-) mega gratulacje
i po 3,5 dnia ściągnąć i znowu 3 nowe przykleić i tak przez 10 dni później na usg i telefon do dr powiedzieć ile endometrium, nie wiem co się ze mną stało ale po prostu jak nie ja - nic się doktora nie zapytałam po co te plastry i dlaczego moje endo takie kiepskie i nie chce rosnąć, aż mój m był w szoku
podejrzewam że dr mnie zaskoczył tymi plastrami i wszystko mi umkneło, zapisał mi jeszcze luteine 100(2op) na ryczałt i zapłaciłam ok7 zł, 
spoczkoMadziula_87 ja z Niką powinnyśmy być koło 17 pod fontannami na dziedzińcu.
Do zobaczenia :-)