reklama
Witajcie!
Anula pytala co u mnie wiec juz pisze
jestem juz po transferze 2 zarodków 2a i 4b w 2 dobie. Szybko mi podali bo uwazaja ze w macicy lepiej sie rozwijaja a super jakosci nie sa
Zamiast wracac do domu zrobiliśmy sobie z mężem urlop na mazurach aby wyluzowac i odpoczac, i naprawde odpoczywamy
w piatek wracamy przez Białystok bo mam bete i reszte badan. Oczywiscie was czytam jak tylko mam chwile 
Anula pytala co u mnie wiec juz pisze
dzięki dziewczyny
kimka a co ty tak z tajniaka podeszłaś do stymulacji ? Oj...nie ładnie ;-), trzymam kciuki za pozytywne zakończenie :-), napisz jakim teraz protokołem szłaś, ile komórek pobrali, ile zapłodniło się i oprócz bety jakie badania masz zrobić ?

kimka a co ty tak z tajniaka podeszłaś do stymulacji ? Oj...nie ładnie ;-), trzymam kciuki za pozytywne zakończenie :-), napisz jakim teraz protokołem szłaś, ile komórek pobrali, ile zapłodniło się i oprócz bety jakie badania masz zrobić ?
Anula ja nic z tajniaka
ja jak nuna w badaniu udzial biore o ktorym juz wczesniej pisalam
ja jestem troche do przodu niz nuna. Niestety ja prze niskie amh wystylulowalam 3 komorki, 1 byla pusta i 2 udalo sie zaplodnic. A co do banian to sama nie wim bo tak mam zaznaczone w badaniu klinicznym.
kimka ja zapomniałam że ty w tym badaniu klinicznym bierzesz udział, za mało się udzielasz ;-)i mój mózg nie zarejestrował twoją sytuację ;-)a ty w bocianie masz te badania ? a przy takim badaniu klin. to ile masz prób ? za leki płacisz czy tak jak my na ryczałt,
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Anula trzymam kciuki za Was :-)
Ja dziś 2 dzień bez anty i jajniki bolą jakby miała przyjść @ lada chwila , ale ciągle czekam :-(
Wróciliśmy od znajomych z Brzeska i Krakowa , więc odpocząć trzeba po podróży :-)
miłego wieczoru
Jak Madziulka u Ciebie jest?
Ja dziś 2 dzień bez anty i jajniki bolą jakby miała przyjść @ lada chwila , ale ciągle czekam :-(
Wróciliśmy od znajomych z Brzeska i Krakowa , więc odpocząć trzeba po podróży :-)
miłego wieczoru
Jak Madziulka u Ciebie jest?
Madziulka Rz
Jeeeeeeeeeeeest przyszła @ a telefonu w klinice nikt nie odbiera , muszę jutro z samego rańca umówić się na wizytę :-)
Madziula_87
A ja nie czuję Madziulka ani jajcorów, ani zbliżającej się @, hmmm do wtorku pewnie nadejdzie 
reklama
madziulka w takiej sytuacji to @ jak najbardziej proszona jest, skoro @ dostałaś późnym popołudniem to 1dc zaczyna się dziś, a parens w niedziele rzadko kiedy pracuje-chyba że teraz coś się zmieniło, daj znać kiedy masz wizytę umówioną.