reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

joasik testować chyba będę w środę(9dpt), o ile @ nie dostane jak ostatnio,
jup a ty masz problemy z niepękającymi pęcherzykami ? Jeśli nie to nie denerwuj się, ja tylko do iui dostawałam zastrzyk a na naturalsach nigdy, spokojnie żadnych torbieli nie będzie

reklama
jup a ty masz problemy z niepękającymi pęcherzykami ? Jeśli nie to nie denerwuj się, ja tylko do iui dostawałam zastrzyk a na naturalsach nigdy, spokojnie żadnych torbieli nie będzie

Anula - chyba nie mam tego problemu, bo nie miałam do tej pory torbieli... tylko,że teraz mam zawsze 2 duze pecherzyki i organizm nie wiem czy sobie poradzi. Dzięki, pocieszyłas mnie troszkę :happy:

Trzymam kciuki za Ciebie !

Ostatnia edycja:
jup wydaje mi się że powinnaś przestać się martwić, bo czasem owulacja występuje troszeczkę później. Moja sytuacja wtedy gdy zaszłam w ciąże była beznadziejna i sama wiesz jak się to dla mnie skończyło. Odpuściłam i zapomniałam o dniach płodnych i "sexie na gwizdek". :-) Dlatego zapomnij, wyluzuj a co ma być to będzie. Trzymam kciuki. I wierz mi wiem co mówię. U mnie prawdopodobnie też tylko jeden pękł a były dwa (jest na usg tylko jedno ciałko żółte) i torbiela ani śladu. I też często na naturalnych nie dostawałam ovitrelle i pękały ładnie nawet jak było 3 pęcherzyki, więc głowa do góry. Będzie dobrze.:tak:

Anula i tak trzymaj :happy: i dokładnie mój był 3aa i rośnie zdrowo.
Joasik zaczęłam więcej pić , przy żelazie jem jogurty i jabłka ale poza tym to wszystko normalnie plus witaminki dla ciężarnych biorę i wszystko jem na co mam ochote od słonego po słodkie ale z umiarem i narazie jest dobrze 6kg do przodu
Pozdrawiam

Jup spokojnie! Nie panikuj Kochana :) tak jak piszą dziewczyny, owulacja mogła CI się przesunąć, zresztą te testy owulacyjne też nie zawsze są wiarygodne!! Piszą często na róznych forach, że mimo że wyjdą pozytywne, to nie oznacza to, że owulacja już była, albo, że będzie...może się przesunąć z powodu stresu, choroby itd...różnie to bywa...a jeśli do tej pory nie miałaś problemów z pękaniem pęcjerzyków to i tym razem wszystko będzie dobrze! :)
Poza tym często niepęknięte pęcherzyki same się potem wchłaniają, ja tak miałam ostatnio, że mi nie pękł ale nie zrobiła mi się żadna torbiel, przypuszczam, że jak dostałam @ to się sam wchłonął.

Goyah gdzieś czytałam, że aby żelazo lepiej się wchłaniało trzeba jeść coś bogatego w witaminę c, koleżanki mi jeszcze buraki doradziły i sok z natki pietruszki - zobaczymy czy zadziała.

anula tym razem nic przed czasem nie dostaniesz:)

jup ja przed leczeniem w parensie też dostawałam clo i na początku nic na pęknięcie i było ok a moja owulacja była dokładnie w tym dniu w którym jej pasowało, nigdy dwa razy w tym samym.

Ostatnia edycja:
Będzie dobrze.

Jup spokojnie! Nie panikuj Kochana :)

rea86 i nuna 25 - dzięki za wszystko co napisałyście, jesteście kochane !!!

Muszę wyluzować wiem, to trudne, ale znacznie mi lepiej jak Was czytam:tak:
A,że jutro obchodzimy rocznicę ślubu, mam nadzieję,że będzie romantyzm i tak dalej :happy2:

jup ja przed leczeniem w parensie też dostawałam clo i na początku nic na pęknięcie i było ok a moja owulacja była dokładnie w tym dniu w którym jej pasowało, nigdy dwa razy w tym samym.

dzieki :-) jak czytam takie przykłady jestem spokojniejsza.

Jup Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ja też dziś mam 5 i 5 lat starań , ale nie będę sobie psuła nastroju , to dzień ważny .
Dziś ostatnia tabletka anty i od jutra czekam :-)
Jedziemy na weekend do Krakowa i Brzeska ,trochę odpocząć i spotkać się ze znajomymi i zakupy w Ikea zrobić :-) do domku i nowego gabinetu :-)

reklama
Do góry