reklama
Madziulki dwie! mam do Was pytanie Kochane
Wy oby dwie macie długi protokół? nie orientujecie się, czy jeśli ja biorąc ten sam zastrzyk co Wy, ale przez 14 dni, powinnam w międzyczasie dostać okres?? bo ja kurcze jakas jestem zakręcona i byłam przekonana, ze okres dostanę dopiero jak skońcxzę zastrzyki brać, a po rozmowie z Kimką zaczęłam mieć wątpliwości. Ja wcześniej miałam 2 razy krótki protokół, więc o ogóle nie orientuję się jak to jest z długim, jeszcze w przypadku zastrzyków...dzisiaj mam 30 dc więc nie wiem czy czekac na @ czy nie 
Madziula_87
Fanka BB :)
Nuna ja za bardzo nie wiem... my mamy dostać @ teraz na dniach, ale po odstawieniu antyków :/
czerwona oliwka
Nuna jeżeli Twoje badania kliniczne nie różnią się bardzo od normalnego długiego protokołu, to powinnaś dostać @ jeszcze w trakcie brania zastrzyków, ale po odstawieniu tabletek anty.
Ja zawsze byłam informowana, że jeżeli @ nie pojawi się do 14 zastrzyku, to mam poinformowac o tym klinikę.
Ja zawsze byłam informowana, że jeżeli @ nie pojawi się do 14 zastrzyku, to mam poinformowac o tym klinikę.
Czerwona oliwko, ale ja nie biorę tabletek anty, tylko same zastrzyki, triptorelinę, czyli inaczej gonapeptyl albo decapeptyl depot (podobno to to samo). Dzisiaj wzięłam 9 zastrzyk, mam 30 dc. W takim razie pewnie dostanę okres dzisiaj albo jutro, bo już coś mi jest niedobrze i boli mnie głowa.
Madziulka Rz
Nuna pielęgniarka mi powiedziała tylko ,że jak nie dostaniemy ok przez dwa tyg po zastrzyku to mamy się pilnie kontaktować z kliniką. Pozdrawiam
jup
Anula dziękuję i Tobie również najlepszego! :-)
Madziulka i Tobie najlepszego! :-) udanej dalszej części weekendu
Goyah - i dla Ciebie najlepszego, świętujcie romantycznie we dwoje,za rok będziecie w 3 świętować,
na pewno inaczej :-)
Sierpień to piękny miesiąc, szczęśliwy, czyż nie ? :-)
U mnie wczoraj był super miły dzień i pogoda dopisała,był romantyczny spacer itd. ;-)
Madziulka i Tobie najlepszego! :-) udanej dalszej części weekendu
Goyah - i dla Ciebie najlepszego, świętujcie romantycznie we dwoje,za rok będziecie w 3 świętować,
na pewno inaczej :-)
Sierpień to piękny miesiąc, szczęśliwy, czyż nie ? :-)
U mnie wczoraj był super miły dzień i pogoda dopisała,był romantyczny spacer itd. ;-)
ja z 13.08 przeniosłam na wczoraj, było mega fajnie, niestety tej rocznicy nie opiłam z m- musiał sam delektować się szampanem
ojj... dziewczyny nadeszły mnie dziś czarne myśli- myślałam że mój LUZ pozostanie ze mną aż do bety a tu niestety opuścił :-( oby do środy....

dzięki Dziewczynki za odpowiedz, okres zbliża się wielkimi krokami, brzuch boli i czuję się okresowo, więc chyba jednak go dostanę 
Anulka nie da się tak całkowicie wyluzować i nie stresować, gdzieś tam w tyle głowa jest ta niepewność i stres, niestety! ale życzę Ci dużo wytrwałości i szczęśliwego zakończenia tego oczekiwania
Anulka nie da się tak całkowicie wyluzować i nie stresować, gdzieś tam w tyle głowa jest ta niepewność i stres, niestety! ale życzę Ci dużo wytrwałości i szczęśliwego zakończenia tego oczekiwania
reklama