reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

madziulka świetnie dopasowałyście się, w dwójkę zawsze raźniej przejść przez procedurę :tak: czyli stymulacja tuż, tuż trzymam kciuki, pewnie nie raz jeszcze to napiszę :-)

Zobaczymy kiedy dostaniemy nasze wyczekiwane @ , na pewno będzie różnica między nami , mam nadzieję ,że nie wielka :-) i będziemy mogły dalej razem iść :-)

reklama
Aniu i dobrze ze wróciliścire ja tez teraz zamierzam wracac bo jak ma sie udac to sie uda a we wrzesniu dlatego ze mam wesele i dokladnie w tych okolicach wypadał by transfer wiec musze zaczekać :( Aniu powtarzałas czystość pochwy?

W jakich godzinach na tej lwowskiej przyjmują? Do toxy na czczo?
Można tak isc poprostu bez skierowana?

Milenka na toxo nie potrzebujesz skierowania. Ja nie wiem w jakich godzinach jest czynne, ale wydaje mi się, że o której pójdziesz to Ci zrobią, bo to szpital, tylko tak jak pisałam wczoraj, krew pobierają na SOR, więc najpierw tam trzeba podejść. Nie wiem czy trzeba być na czczo, nie pamiętam już.
A może nie ma co panikować i robić ponownie? Może zapytaj lekarza swojego czy potrzebne to?

katarina dokladnie tak jak piszesz; jak ma sie udac to sie uda nie ma co przesadzac z ostroznoscia, ostatnio zanim cos zrobilam to pomyslalam dwa razy czy aby faktycznie moge, teraz jest inne nastawienie, nie sprawdzalam ale od 4 dni 2 razy dziennie przemywalam sie tamtum rosa tak na wszelki wypadek, jakie zostaly ci mrozaczki ?

abula ja tez postaram sie podejsc bardziej na luzie:) Anula zostały mi chyba 3aa i 2 ab wiec gorsze niz ten ktory byl podany pierwszy ale embriolog mowil ze wszytskie sa bardzo dobre .

katarina sklamalam bym ze wogle sie nie stresuje, na pewno mniej niz poprzednio, staram sie na razie nie myslec i nie doszukiwac sie oznak, caly czas szukam sobie zajecia zeby samej nie siedziec, wcale nie sa zle twoje blastki, pamietaj ze te najslabsze tez ciaze daja, goyah w brzuszku chyba ma 3aa :) :tak:

Ostatnia edycja:
Goyah mi dopiero koło 20 tygodnia wyniki krwi zaczęły się pogarszać - do tego czasu miałam lepsze niż przed ciążą -dostałam żelazo. Czy Ty coś dodatkowo jesz - chodzi mi o to czy jakąś dietę trzymasz, czy wzbogaciłaś odżywianie o jakiś konkretny składnik szczególnie??

Anula przegapiłam? czy nie pisałaś kiedy masz w planie testować?

reklama
Dziewczyny,
jestem w panice...zamiast się wyluzować mam ochotę jechać do jakiegokolwiek lekarza i błagać o zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków... 12 dc , testy lh ciągle negatywne...a ja mam krótkie cykle dostawałam A wczesniej najpozniej 12 test lh wychodził pozytywny. Martwie się...nie wiem co robić, pewnie pozostaje mi czekać na torbiele :(

goyah dzięki za słowa wsparcia !

No i życze Wam wszystkim /na różnych etapach/ duuużooo luzu, którego mi brak.

Ostatnia edycja:
Do góry