reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Anula sama sobie robię :-) wprawę mam przed IUI też sama robiłam .
Tak cieniutka igiełka , nic nie czuć .
A jajca zaczęły mnie nawet bardziej niż bardzo boleć , ale tak ma być chyba :-(

reklama
Anula głowa do góry, ja w terminie @ również czułam jakby miała przyjść chociaż już dawno wiedziałam że jestem w ciąży. Piersi mnie nie bolały nigdy, dopiero od 1,5 tygodnia więc masz jeszcze czas :-) Trzymam kciuki będzie dobrze.
Madziula trzymam kciuki za dużo jajek.
Mam nadzieję Kimka że już nie bedzie Ci potrzebny program rządowy.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i podczytuję codziennie. :-)
Mam nadzieję że za kilka tygodni to nasze forum zamieni się z forum oczekiwania na ciąże na forum oczekiwania na dziecko.

Anula. Kimka kciuki za piękne bety. Obie Madzie i Nuna & za owocne stymulację.
Nuna to Ty podchodzisz w Białymstoku? Dziewczyny czy orientujecie się czy w Białym jest szansa znaleźć nocleg taniej niż 100 zł. Wiem, że w Supraślu jest tanio ale mnie interesuje Białystok. Tak narazie pytam ale nie wiem czy mi to w ogóle będzie potrzebne:(

Musze was przeprosić że mnie nie było i nie wiem co się dzieje. Widze ze @ do madziul po przychodzily i do przodu. Anula kciuki za transfer.
Resztę musze nadrobić.
U mnie w porządku. Mały ma 15, 1mm serce ok. Zapisalam się na prenatalne na 8.09 krew i 2 tygodnie później usg.
Rea a jak u ciebie?

Ostatnia edycja:
Oto kropus.

Załączniki

• 1408434862915.jpg
    1408434862915.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 43
anikola szczeże to ja też wątpie żebyś znalazła coś tańszego, strasznie wygurowane ceny mają i nie mam pojęcia dlaczego, skoro Białystok nie należy to jakiś ciekawych miast- zero turystyki, może bazują na klinikach- jest ich 3 no i pewnie studenci, ja wynajełam na miesiąc- lepiej się opłacało niż na 10 dni, czy masz może jeden z tych gorszych dni że piszesz "narazie pytam ale nie wiem czy mi to w ogóle będzie potrzebne:( " co się dzieje ? Nie smutaj się :blink:
mielena piękny kropuś :-)

Nuna no wlasnie! Ty w Artemidzie jesteś? Bylas w Wawie! i co sie stalo? Dzięki za kciuki dziewczynki! :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja jestem nadal w Warszawie, w Novum. Tu jest dla mnie o wiele wygodniej z dojazdem i w razie konieczności noclegu mam rodzinę w Wawie. Kimka jak mi napisałaś o tych badaniach, to zaczełam szukać po klinikach gdzie jeszcze mają i okazalo się, że w Novum też są (pamiętam, że jeszcze jakaś klinika koło łodzi i w szczecinie).

Anulka szczerze mówiąc nie wiem jak to jest z tym wykreśleniem, może rzeczywiście mnie automatycznie wykreślili, ale tak naprawdę to nikt ani słowa nie powiedział o rządowym in vitro, nikt nic nie pytał a ja też sama nie zaczynałam tematu, a kobieta u której byłam na kwalifikacji wiedziała, że wcześniejszą stymulację miałam u nich...no nie wiem, wszystko się na pewno wyjaśni samo :) Teraz kończę zastrzyki wyciszające, zostały mi 2 :) w czwartek jadę do Warszawy i mają mi robić badania: FSH i LH i coś tam jeszcze + usg, jeśli okaże się, że hormony spadły odpowiednio nisko to zaczynam stymulację.

Milenka kropek jest cudny!! :) też takiego chcę!! hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Anula te "kiepskie dni" to ja już mam od miesiąca. Wieczorem więcej napisze, bo jest duże prawdopodobieństwo, że przegrałam walkę z endodmetriozą i szanse na własne dziecko i moje podejście do in vitra jak narazie stoi pod znakiem zapytania.

Do góry