reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
usg mam dzisiaj o 13 i jeszcze później badania krwi :-) mówiłam ,że dostałam popołudniu , ale najwidoczniej to nie ma znaczenia większego .

Madziula trzymam kciuki za Twój @ , mam nadzieję ,że szybko dołączysz do mnie , umawiałyśmy się ,że idziemy razem :-) pozdrawiam

Katarina trudno mi powiedziec, brzuch boli mnie od wtorku az do dzis ale do wytrzymania jedynie na noc ostatnio nospe wielam, zero bolu piersi- a chyba powinne bolec, a i siku to co pol godz chodze, ogolnie to troche @ sie czuje,

Ostatnia edycja:
Anula ja jestem pi 1 nieudanym in vitro bez refundacjii a teraz biore udzial w badaniu kliniczmym gdzie mam cały proces in vitro za darmo. Niestety tylko jedna próbę mamy oplacona wiec jak tym razem sie nie uda to znowu bedziemy musieli sie zastanowic co dalej. Ja mam kiepskie amh dlatego po stylulacji mam max 2 komórki do zaplodnienia wiec o mrozakach moge tylko pomazyc :(

anula piersiami się nie przejmuj - mnie też nie bolały więc nie jest to żaden wyznacznik!!!!!! ja czuję, że nie czujesz się @ :) trzymam mocno kciuki aż do środy:)

nuna ja znów coś przegapiłam.... jak wyszło u Ciebie z tym kolejnym podejściem, sama zrezygnowałaś i przeniosłaś się na ten projekt z badaniami?

Anula, ja też mocno trzymam kciuki&&&&&&& Rzeczywiście piersiami to się nie przejmuj Mnie co prawda na początku bolały, ale tylko na samym początku, potem juz nie, zresztą teraz też nie bolą. U każdej z nas jest inaczej:tak:

nuna ja znów coś przegapiłam.... jak wyszło u Ciebie z tym kolejnym podejściem, sama zrezygnowałaś i przeniosłaś się na ten projekt z badaniami?

Joasik w sumie to wyszło tak, że dostałam się do tych samych badań co kimka i to w tej samej klinice, ale tak naprwdę to nie podpisywałam żadnego papierka, że rezygunuję z rządowego in vitro, czy z tej kolejnej próby...narazie poczekam, zobaczę jak wyjdzie ta próba kolejna w ramach badan klinicznych a potem ewentualnie będę się zastanawiać co dalej no i drążyć temat cyz mogę mieć to 3 podejście czy nie...tak naprawdę to badania kliniczne są dla mnie lepiej opłacalne bo wszystko jest za darmo, a ja poczad ostatniejgo podejścia wydałam na leki ponad 5 tys i skońcvzyło się na punkcji...

Dziś byłam na wizycie , badania z krwi (hormony LH i coś jeszcze ) ,wyniki ok, usg.
Dziś pierwszy zastrzyk Menopur 150 jednostek i tak co dziennie do piątku , a w piątek następne badania i usg .
Mam nadzieję ,że wszystko będzie ok Zaczynamy tą walkę :-) runda pierwsza :-)

reklama
nuna a to nie jest tak że automatycznie wykreślają cię z programu- a na jakim etapie teraz jesteś, na wyciszaniu ?
madziulka powodzenia :tak: a menopur jest w penie, kto ci zastrzyki będzie robił ?

Do góry