reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Milena witamy na świecie kolejnego forumowego malucha :-) życzę dużo zdrówka i powrotu sił teraz ich dopiero potrzeba. Serdeczne gratulacje :-)
Joasik co u Ciebie jak ten czas leci Twoja dziewczynka już prawie 5m-cy :-)

Pozdrawiam Wszystkie serdecznie :happy:

Milena, wielkie gratulacje:-) Zdrówka dla Waszej rodzinki:-)

A u mnie zaczęła się taka delikatna stymulacja i niedługo podglądanie czy jakiś pęcherzyk zaczyna dominować. Jeśli tak to podejdę do IUI.

Witaj Milena zauważyłam że urodziłaś na innym forum i wczorajszą noc miałam prawie całkiem bezsenną ze strachu że dzieli nas zaledwie 4 dni i że ja też przecież za niedługo będę rodzić :szok: Jakoś wcześniej tego nie czułam całkiem :baffled:
Tak więc Gratulacje i dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka:-)

Goyah my już zaczynamy 5 miesiąc:) Mała rośnie ma już prawie 7kg, zaczęła gaworzyć i piszczeć, przewraca się na brzuszek więc skończyło mi się zostawianie ją choćby na sekundę:) ząbki idą choć jeszcze pewno daleko do wydostania się na zewnątrz, za kilka dni 3 szczepienie. Poza tym jesteśmy zdrowe, codziennie korzystam przy małej ze spacerku niezależnie od pogody:) A co u Was?

Rea jeszcze chwila i strach w największe szczęście się zamieni:)
Nadal trzymam kciuki za dziewczyny starające się - dużo sił i cierpliwości.

Milena87 ogromne gratulacje i powodzenia w nowej roli
rea86 czekamy na kolejne maleństwo na forum - szczęśliwego rozwiązania
pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn, tych oczekujących na narodziny, jak i tych starających się - dużo wiary i optymizmu

Madziula co to za sprawdzanie bety w 5 dpt:-) co??!! (oczywiście żartuję) Widzę że nie tylko ja jestem niecierpliwa. Nawet nie wiesz jak się cieszę. To co jeden przychodzi na świat a drugi od razu wypełnia czyiś brzuszek?? Można i tak:-D Równowaga musi być;-)

reklama
Rea w niektórych klinikach tak się bada betę by stwierdzić na jakim etapie może pójść coś nie tak....
Zastępstwo musi być :-) ;-) szykuj swój by komuś oddać ,na pewno znajdziesz mnustwo chętnych....;-)

Do góry