anula86@ ożywiłaś tak wiosennie nasze forum i zmobilizowałaś dziewczyny do aktywności; faktycznie oby Twój "miodowy miesiąc" trwał do samego porodu, w końcu musisz też mile wspominać ciążę
MadziulkaRz myśl pozytywnie, na pewno wszystko będzie dobrze, plamienia mogą się pojawiać na początku ciąży
Zuzik81 powodzenia po IUI, a te 14 dni oczekiwania to jakby całe wieki, każda z nas to przechodziła
rea86 to Ty już można powiedzieć „na walizakach”, a gdzie będziesz rodzić? dobre z tym promenem/permenem
katarina123, alutka1 nudnej ciąży Wam życzę
pozdrowienia dla naszych mamusiek i staraczek
a ja weszłam w 9 m-c zaczynam pakować torbę; od ok miesiąca męczą mnie skoki ciśnienia (muszę mierzyć 2 x dziennie) i uderzenia gorąca jak przy menopauzie, spadek energii to chyba norma w tym czasie; w środę mam wizytę i do tego czasu mam podjąć decyzję czy chcę rodzić naturalnie czy przez cc i jak na razie się głowię;
dziewczyny czy któraś z Was jest zorientowana jak wygląda "wynajęcie" położnej podczas porodu w Rz-wskich szpitalach, czy to w ogóle ma sens, moja szwagierka mnie tak usilnie namawia, że zupełnie inne podejście, tylko że ona mieszka w Płocku, a to inny świat?