reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Domiska, zastanawiamy się wszyscy kiedy włosy zaczną się kręcić, na razie są bardzo proste i babcie mają nadzieję, że może proste zostaną:)..ale szczerze mówiąc nie widziałam w życiu mulatka z prostymi włosami,albo ja za mało widziałam:D......
No więc czekam na te kręciołki, miłego dnia Wam życzę kobietki

Załączniki

• Obraz 087.jpg
    Obraz 087.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
julitkakrol watpie że z prostych zrobi sie afro jak u Shannie, moja córka Aisah też miała na początku proste włoski teraz ma fale, a co dalej :confused: Widziałam pare mulatków z moze nie zupełnie prostymi włosami, ale z falami na głowie :-) Zeby miec afro to myśle, ale może sie myle, że musi sie z nim urodzic. Pozdrawiam :-)

A to moja królewna z falami na głowie :-D

Załączniki

• 2 dzień kobiet (14) 375x500.jpg
    2 dzień kobiet (14) 375x500.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 66
  • 2 dzień kobiet (17) 375x500.jpg
    2 dzień kobiet (17) 375x500.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 41
ja nie mogę i znowu jakie cuda u wklejaci ach rozczulam sie i te moje 4 miesiące to teraz znowu całe wieki , nie macie pojęcia dziewczyny jakmi szczęścirami jeteście:) Prześliczne maluszki no oka nie można oderwać ach.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej dziewczyny,
Chcialam sie przylaczyc do waszego grona, my tez zaliczmy sie do par polsko-zagranicznych i mamy 10 miesieczna coreczke Anie.
Tata Ani jest z Kamerunu i jestesmy ze soba juz ponad 6 lat.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie nas do waszego grona!
Pozdrawiam:-)

julitkakrol przeslicznnnyyyy ten twoj skarbek!!!!! :) nawet z prostymi wloskami bedzie cudny :D

Aisah i Twoja corcia przesloodka :)) widac wloski po mamusi odziedziczyla no ale kolorek wloskow po tatusiu :) moja mala prawie w ogole wloskow nie miala jak sie urodzila ale jak zaczely jej rosnac to od razu krecone wiec hihi chyba od razu widac faktycznie jakie wloski beda :)
Twoja juz ma sporo wloskow wiec pewnie takie juz jej zostana jakie ma wiec bedzie wlasnie mulatka z prostymi wloskami i tez jej slicznie bedzie! :)

olivca kochana juz niedlugo :D zobaczysz szybciutko to minie i bedziesz miec malenstwo w swoich ramionach :D a my bedziemy cieszyc oczka pieknymi zdjeciami!!! :)))

bangob witaj i pisz z nami jaknajczesciej!!!! :D Twoja malutka sliczna! a powiedz tatus jest bialy? bo malutka widac ze jasniunia .. tak sie tu rozpisalysmy o mulatkach hihi wiec stad moje pytanie :D
pisz co porabiasz gdzie mieszkacie jak zyjecie itd :D witaj nam!

aj u nas juz po 10 ale dopiero wrocilismy ze sklepu wiec mala dopiero bedzie szla spac ;) kupowalam bambusowe rolety do jednego pokoju mam nadzieje ze bedzie lanie wygladalo )

Ogólnie to dzień dobry dziewczyny!!!

bangob witamy w gronie, pisz czesto bo ostatnio pusto się tu robi ;-)
olivca tak się nie cierpliwisz ze i ja zaczełam odliczac czas do twojego porodu :-D Z miłą checią zobacze długo oczekiwaną czekoladke :-)

Dzieki dziewczyny za poranne powitanie!
Napisze cos wiecej o naszej rodzince, otoz mieszkam w Londynie juz od 7 lat, razem w zwiazku z moim ukochanym ponad 6 lat.
Ja obecnie nie pracuje, poniewaz postanowilismy, ze zostane z mala, jakos nie moga sobie wyobrazic oddac ja do zlobka, czy zostawic z niania:-), jak narazie!
Wiec tak sobie siedzimy w domku, chodzimy na basen, baby yoga, do parku, "parent and toddler drop in " zajecia itp.;-)
Domiska-tatus Ani jest ciemnoskory, moja coreczka poprostu wrodzila sie za swoja mamusia:tak:, nawet niebieskie oczka za mna odziedziczyla:-)
Twoja coreczka jest boska, sliczna dziewczynka!

Hej dziewczyny,
Chcialam sie przylaczyc do waszego grona, my tez zaliczmy sie do par polsko-zagranicznych i mamy 10 miesieczna coreczke Anie.
Tata Ani jest z Kamerunu i jestesmy ze soba juz ponad 6 lat.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie nas do waszego grona!
Pozdrawiam

Witaj bangob, bardzo się cieszymy że nas znalazłaśJ ;-):-)Rozgość się i myśłę że w gronie tych wszystkich dziewuszek będzie Ci tak miło jak mi jest hihi :rofl2::rofl2::rofl2:PS.Dzięi za stronkę, głosik oddaję codziennie i przy okazji coś dla siebie poczytam;0
Domisia, Aisah jakie wy kochane jesteście, nie mogłam trafić lepiej.:tak::tak::tak:
Tak sobie myślę jesteście na nk lub facebooku?:happy:

Hej, dla mnie to mój Ksawciu może mieć i fale, nie muszą być sprężynki:tak:
Dziś mój mały rycerzyk objadł się biszkoptów, cudownie jest patrzeć jak z każdym dniem potrafi coraz więcej, oczywiście dziś nie wyobrażam sobie, że miałoby go tu nie być ze mną.
Bangob" a powiedz z jakiego miasta w Kamerunie jest Twój luby, bo mój także pochodzi z Kamerunu, dokładnie z Douali...
Niedziela mija stanowczo za szybko....pozdrawiam Was mamuśki

reklama
Witam,:-)
Wlasnie skonczylysmy baaardzo dluga drzemke, razem z coreczka.:-D
Jest troche przeziebiona biedulka:-(, ale mam nadzieje, ze bedzie ok!
Olivca-dziekuje ci kochana za oddany glosik, byl bardzo potrzebny!
Julitakrol- moj kochany pochodzi z Yaounde. A jak dlugo jestescie razem? W jakim jezyku tatus rozmawia z dzieciatkiem?
U nas ja mowie do Ani po polsku, a tatus po francusku, mam nadzieje,ze bedzie boegla w tych jezykach, bardzo mi na tym zalezy.:tak:
Dziewczyny mam rowniez do was prosbe, abyscie mogly oddac glosik na moja coreczke, idealnie raz dziennie;-), albo chociaz od czasu do czasu, jak odwiedzacie forum:-) Bardzo liczymy na wasze glosy!
Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry