reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
Julitkakrol,
Yaounde to stolica Kamerunu.:tak:
Co do wlosow mojej malej, to urodzila sie z dlugimi, prostymi wloskami i po jakims 6 miesiacach zaczely robic sie fale, a pozniej loczki, teraz ma takie sprezynki. Powiem ci, ze w niektorych miejscach jej wlosy robia sie proste, w szczegolnosci z tylu glowy. Nie wiem od czego to zalezy, czy od pogody, czy od tego jak je rozczesze, nie mam pojecia!:confused: W kazdym razie nie mam narazie zadnych problemow z ich rozczesywaniem.
Co mnie bardzo cieszy to, ze jej wloski sa bardzo miekkie, dokladnie takie jak moje:tak:Mam tylko nadzieje, ze takie zostana.
A twoj skarb to chlopiec czy dziewczynka?
Wklej jakies zdjecie, jesli mozesz:-). Jaka strukture wlosow ma twoje malenstwo?
Pozdrawiam.

witam dziewczyny dawno mnie tu niebylo ale jakos nie mialam ochoty pisac jakas leniwa sie zrobilam i lekko znudzona tylko nie wiem czym.pozatym jakies dziwne akcje ze swoim stanem zdrowia mam a to mnie mdi a to katar a to zmeczenie...duzo pisac...najgorsze ze dostalam skierownaie n usg piersi bo mnie bola i pare razy wyzulam guzki na wezlach pod pachami..

Witam nowa kolezanke Bangob....musze przyznac ze masz niesamowite dziecko...niebieskie oczy,,,musi byc cudna...przykro mi ze nie moge na nia zaglosowac ale twoja malutka jest konkurencja dla synka mojej znajomej...mam nadzieje ze nie masz mi za zle///

Załączniki

• 101_1764.jpg
    101_1764.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 101_1765.jpg
    101_1765.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 51
  • pictures.jpg
    pictures.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 49
witam dziewczyny dawno mnie tu niebylo ale jakos nie mialam ochoty pisac jakas leniwa sie zrobilam i lekko znudzona tylko nie wiem czym.pozatym jakies dziwne akcje ze swoim stanem zdrowia mam a to mnie mdi a to katar a to zmeczenie...duzo pisac...najgorsze ze dostalam skierownaie n usg piersi bo mnie bola i pare razy wyzulam guzki na wezlach pod pachami..
Ojej domimo to faktycznie w te pędy i szybciutko robimy to usg - lepiej dmuchac na zimne no chyba że moja Droga te symptony wróżą coś innego-pięknego i słodkiego:happy::rofl2:;-)

czesc Olivca,,,niedoluj mnie ...4 -tego terrorysty juz nie dam rady miec w domu...ta 2 mlodszych wystarczajaco daje mi popalic nawet przez sen potrafia sie bic...zreszta zobaczymy co tam wyniknie z badan

domimo25 Trzymam kciuki oby wszystko było OK:tak: A łobuziakami sie nie przejmuj bo tylko w jakas chorobe popadniesz :baffled:

olivca Dzieki za zaproszenie na NK miło cię było zobaczyc :-D

Jak ktos jeszcze ma NK to prosze o kontakt :-)

e tam domino ja z moim rodzeństwem tez dawaliśmy mamie popalić i tłukliśmy się na okrągło:tak: a teraz na takie grzeczne dzieciaczki wszyscy wyrośliśmy i studia wszyscy pokończyli z wyróżnieniem łącznie z bratem który wcześńiej był zapatrzony tylko w piłkę i nauka to tak nie bardzo go interesowała, a mama to nie raz myślała że oszaleje z nami... Teraz to ciągle z rodzinki ktoś jej jakies dzieciaczki podrzuca:-) Także jeszcze nie wiemy co tak naprawdę jest naszym przeznaczeniem. ja chcę miec dużą rodzinkę:happy:

no u mnie byla czworka 2 dziewczyny i 2 chlopcow ...a u meza tez tak samo moze wiec to jakies przeznaczenie...ale ja juz kota dostaje z nimi...caly dzien krzyki nawet jak kupie dwie identyczne rzeczy to i tak sie o to pobija,,,zreszta zobaczymy co testy pokaza

Hej u nas dzień jak co dzień, myślałam, że mój nieznośny ból pleców to tylko ciążowa przypadłość, jednak jestem już 5,5 m-ca po porodzie i nadal z tym walczę:no:
Dni lecą jak szalone, kończy się relaks u mamy,za kilka dni wracamy do domu,mam nadzieję, że Ksawery szybko pozna swoje ściany.
A wczoraj mieliśmy wesołą sesję zdjęciową...miłego popołudnia..

Załączniki

• Obraz.jpg
    Obraz.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 2007.jpg
    Obraz 2007.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
domimo kochana czesc! hihi usmialam sie z Twoich dzieciaczkow - no ale mamuska musza ci troche polobuzowac zebys wiedziala ze masz dzieci w domu!:-);-)

olivca zazdroszcze takiego licznego rodzenstwa! napewno bylo wesolo!!!!!!! :-) a ile dzieci swoich planujesz kochana ?:-)

julitakrol jejkuuuu ten twoj malusi jest przesliczny!!!!!!!!! napatrzec sie nie mozna :-) i jak mamusia go pieknie ubiera!!!!!! a i loki mu pasuja :-D

ach my wlasnie rezerwujemy bilety na floryde ach :D i juz hotel w Disneywordzie tez zarezerwowany ihaaaaa:-) ale to dopiero na poczatku maja :-)teraz sie trzeba wziac za siebie by sie w kostium zmiescic :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry