julitkakrol
Szczęśliwa mama Ksawerego
Bangob, mój też mówi po francusku,zapytam go o to miasto...a Twojje córeczce kiedy zaczęły krecić się włoski, czy z takimi już się urodziła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W kazdym razie nie mam narazie zadnych problemow z ich rozczesywaniem.
Mam tylko nadzieje, ze takie zostana.Ojej domimo to faktycznie w te pędy i szybciutko robimy to usg - lepiej dmuchac na zimne no chyba że moja Droga te symptony wróżą coś innego-pięknego i słodkiegowitam dziewczyny dawno mnie tu niebylo ale jakos nie mialam ochoty pisac jakas leniwa sie zrobilam i lekko znudzona tylko nie wiem czym.pozatym jakies dziwne akcje ze swoim stanem zdrowia mam a to mnie mdi a to katar a to zmeczenie...duzo pisac...najgorsze ze dostalam skierownaie n usg piersi bo mnie bola i pare razy wyzulam guzki na wezlach pod pachami..

;-)
a teraz na takie grzeczne dzieciaczki wszyscy wyrośliśmy i studia wszyscy pokończyli z wyróżnieniem łącznie z bratem który wcześńiej był zapatrzony tylko w piłkę i nauka to tak nie bardzo go interesowała, a mama to nie raz myślała że oszaleje z nami... Teraz to ciągle z rodzinki ktoś jej jakies dzieciaczki podrzuca:-) Także jeszcze nie wiemy co tak naprawdę jest naszym przeznaczeniem. ja chcę miec dużą rodzinkę