reklama

pary Polsko-Zagraniczne

olivca zazdroszcze takiego licznego rodzenstwa! napewno bylo wesolo!!!!!!! :-) a ile dzieci swoich planujesz kochana ?:-)
No fajna taka rodzinka i jak cośsię dzieje u któregoś to wszyscy są w pogotowiu i zostawiają wszystko-nie ma nic piękniejszego i ja nie wyobrażam sobie wychowywać dziecko w pojedynkę-nie ma nic bardziej smutnego, my chcielibyśmy mieć trójkę i idealnie by było mieć bliźniaki-bo ja mam brata bliźniaka i on braci bliźniaków no ale nie wyszło za pierwszym razem-tylko jedno więc może za drugim sie uda:happy::happy::happy:

reklama
hhihi no pewno wam sie przytrafia predzej czy pozniej hihihi :D:D

ja nie mamrodzenstwa ale musze przyznac ze moje dziecinstwo ipozniejsze lata byly strasznie wesole i naprawde lepszych sobie nie moglam wyobrazic :D ale to wiadomo dzieki moim kochanym rodzicom no i reszcie rodzinki :)

Witam kobietki ja juz na nogach od 6:00 :baffled:

olivca Blizniaki chychodza raczej co drugie pokolenie, czyli twoje dzieci moga miec blizniaki, ale nie trac nadzieji rozne przytadki na tym swiecie sie zdażają :-)

Co do rodzeństwa to nas w domu było tez 3. Zawsze sie szanujemy i kichamy :-)
Teraz nas troche życie rozdzieliło, ja mieszkam w Holandi, siostra w Niemczech, a brat w Polsce. W kwietniu rodzice z bratem przyjada i jedziemy do Niemiec, do siostry na świeta :-) Wiem że zawsze moge na nich liczyc, cokolwiek by się działo i mam nadzieje że moja córcia w przyszłości bedzie miec rodzenstwo kochające się jak my :tak:

Życze miłego dnia ja zaraz badne SPACCCCCCC!!!!

nas była czwórka, ja z bratem i dwie młodsze siostry więc dwa teamy były bo ja ze średnią a on z najmłodszą-on jako jedyny rodzynek a ona jako najmłodsza zawsze im się ze wszystkim upiekło:happy::happy::happy:
A na dzisiaj moje Drogie zapraszam do Irlandii, pełne słonko, święto Patryka więc jak niedzielka no i można rozpocząć grilowanie w ogródku :rofl2::tak::-D

Hej dziewczynki,
Dzisiaj bardzo piekny dzien mamy, trzeba korzystac poki trwa:-D
Zgadzam sie za wami, ze wieksza rodzinka, to wieksza radosc, ale rozumiem tez domimo25, jak trudno byc mama dwojki, czy trojki malych szkrabow.:tak:
Ja mam jednego szkraba i czasami jestem bardzo zmeczona po calym dniu:-D.
Dzisiaj mamy play date z 11 miesiecznym chlopcem,powiedzcie dziewczyny wasze dzieci tez tak uwielbiaja towarzystwo innych maluchow?
Moja corcia poprostu to uwielbia:-)
Pozdrowienia.:-)

moja mala musze przyznac juz juz ponad roczek prawie codziennie z dziecmi.. non stop o nich opowiada co robila, co jej koledzy robili jak bardzo ich lubi itd :D albo mi kaze dzwonic do swojej kolezanki :D aparateczki moje :D

aj mowie wam dziewczyny jak pieknie na dworze jeszcze troszke bo dopiero jest po 8 hihi i biore mala do aprku nad jeziorko gdzies :D

witam
znalazlam dzis to forum
moj maz jest Niemcem, mieszkamy w polnocnych Niemczech , mamy dwojke dzieciaczkow- synka 2,5 i coreczke 0,5 roczku
mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona :D

Witaj abo śliczne dzieciaczki :-)

bangob co to towarzystwa to moja córcia toleruje tylko mnie i tate :baffled: masakra, codzienne chodze do znajomych, zeby wiedziała ze istnieja inni ludzie. Tam jest zawsze pełno ludzi, ale brak dzieci :baffled: Nie pozwala sie wziasc na rece nikomu, tylko ja, strasznie to meczace!!! Czy ja ja rozpiesciłam??

Aisah- twoja corcia tez sliczniutka!
z suwaczka domyslam sie, ze ma 5 msc- w tym wieku strach przed nieznajomymi jest normalny, u niektorych dzieci mocniejszy u innych slabszy...nie sadze, zebys ja rozpiescila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry