reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Abo- witaj nam, rozkoszne dzieciaczki!:tak:
Aisah- nie martw sie kochana, moja corka do tej pory nie toleruje obcych-doroslych, natomiast dzieci uwielbia, nawet te ktore widzi pierwszy raz:-D!
Aisah mja corcia miala dokladnie takie wloski jak twoja, z czasem jej sie pokrecily, na marginesie twoj bobas jest sliczniutki:tak::tak::tak:.

reklama
bangob co do dzieci przekonam sie na swieta, bo jade do siostry, ona ma 2 chłopców 7 i 2 lata. Chciałam afro dla mojej córci, nie wyszł ale licze w przyszłosci na anielskie loki jak u twojej ksiezniczki :tak:
Bo teraz to Aisah wygląda jak samuraj :-D

Załączniki

• DSCN0718 375x500.jpg
    DSCN0718 375x500.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 43
dzien dobry! jak milo widziec tu taki ruch! :)))

Aisah nie potrzebuje afro czy loczkow do bycia sliczniutka! :) nawet jako samuraj wyglada pieknie! :)) co do strachu przed ludzmi. to dobrze robisz ze przebywasz z nia wsrod innych ludzi! zobaczysz przyzwyczai sie i jak podrosnie nie bedzie sie bala :) a planujesz powrot do pracki czy cos?

abo witaj nam! napisz nam cos wiecej o sobie.. gdzie w niemczech mieszkacie? skad z Polski jestes i jak w ogole wam sie zyje :) piekne masz dzieci - przystojniak widze Ci rosnie i mala slicznotka!!:))

oj hihi chcialabym by z niej byl anioleczek :D wszedzie jej pelno i i buzia sie jej nie zamyka w ogole :D
wlasnie wziela swoja oliwke do wlosow i w moje wlosy ja wciera.. :D:D:D

reklama
Domiska z miła checia poszła bym do pracy, juz nie dla zarobku tylko dla znajomych których tam mam :tak: Ale jest mały czekoladowy problem, który jak małpka wisi i nie chce sie odczepic :no: W domu jest ok ma swoje zabawki, wsadze ja tam i spoko, ale tylko ktos przyjdzie albo my wyjdziemy :baffled::baffled::baffled: Ręce opadaja, mysle, że ona za dużo rozumie hehehe :-D Oj moja mała pociecha, pracowalam w ciąży do 8miesiąca (sprzątałam w hotelu 4godz) w sumie, zeby nie siedziec w domu i nie jesc :tak: no to teraz Aisah tez chce isc z mama do pracy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry