Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego stwierdzilam ze nie bede ryzykowac... a w polsce nie ma wogole implanta czy sa platne? a wkladka jest platna?
wkorza mnie ta Polska sluzba zdrowia bo za wszystko trzeba placic !!
np., za szczepionki dla dzieci. wszystkie kraje europejskie maja bezplatne, a POLSKA oczywiscie musi sie wyroznic !
ja stosowalam plastry.co tydzien zmienialam (nie zawsze o tej samej porze;-))ale pomagaly...
...
...niepokoja mnie jednak cały czas te pleśniawki. Nie ma ich dużo, bo po każdym czyszczeniu język ma czysty, ale potem znowu pojawia sie nalot. Moja mama dzisiaj mi doniosła, że na pleśniawki dobry jest mocz
Trochę mi niedobrze jak pomyślę, ze miałabym pakować dziecku jego własne siuśki do buzi, a z drugiej strony wierzę, że to może działać, bo nawet o tym czytałam....w każdym razie ja najpierw wypróbuję inne sposoby zeby się cholerstwa pozbyć
Wkładka to wydatek rzędu 1000 zł z zamontowaniem, więc wolałabym wydać te pieniądze na coś z czego byłabym zadowolona. Na wkładkę namawia mnie mama, bo miała 2 przez 10 lat i nic się złego nie działo. Implantów w Polsce jeszcze nie ma z tego co czytałam. Wiem, że niektórzy ginekolodzy sprowadzaja je specjalnie dla pacjentek...więc myślę, że koszty będa podobne bądź większe niż wkładka...juz nic nie wiem

...help!!
...a tu już 2 miesiące mijają.
Ale nie jest powiedziane, jak wiesz, kazde dziecko rozwija sie wlasnym tempem... Ale wydaje mi sie, ze lada dzien i Twoja malusia tez zacznie...