reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Witam!
Pierwszy raz widze ten watek i mam nadzieje, ze nie macie nic na przeciwko, ze sie przylacze;-)
Mam na imie Emilia i od osmiu lat mieszkam w Irlandii. Moj maz jest Irlandczykiem i jestesmy malzenstwem od 3,5 roku. Mamy coreczke i czekamy na drugie malenstwo:tak:
Pozdrawiamy wszystkie mamusie i ich pociechy.:-)

reklama
hi Emcia! :D
zdjecie w awatrku przesliczne!! :)) no i widac ze juz duza pannica co:D? powiedz jak wam rosnie :)? i jak sie mieszka w irlandii i w ogole wiecej o sobie!
i w ogole WITAJ NAM :D

Witaj Emcia:-), Twoja córeczka jest moją imienniczką :tak:

Blond- ale ten czas szybko płynie..nie mogę uwierzyć, że to już miesiąc..
a jak Ty się czujesz w nowej roli?

Niezła zima na zdjęciu kiiki,:-D ale słyszałam, że już się ociepla u Was...
Domiska, Ty masz fajną temperaturę jak na zimową porę:-D pewnie macie łagodne zimy....

kiiki fajnie że organizujecie takie tematyczne spotkania:tak:- to jest w ramach zajęć tj w domu kultury czy bardzie prywatnie?

ja wczoraj miałam śmieszne zdarzenie- koleżanki planują usługę z serii pamiątek z okresu ciąży i testowały na mnie odlew brzucha...okazało się że jedna substancja zbyt szybko się formuje (45s) inny proble to niewłaściwy typ gipsu i wogóle...będa kolejne próby;-):-D..jak im się uda..

Elete no ty bys sie pochwalila tymbrzuszkiem i cala soba a nie tak ukrywasz sie :D

ja w trakcie sprzatania zaraz pranie nastawiam :D a pozniej zjemy troche rosolku z ciastem lanym z mala :D

Witaj Emcia:tak:
Elete no wlasnie pochwalilabys sie brzuszkiem bo niedlugo zostanie Ci po nim taki pieekny flak:eek::-D:baffled:
My oczywiscie sie karmimy- inaczej bym nie napisala a tak zawsze jakas reka jest:tak:
juz nie piersia niestety :-(bo po drugim pobycie w szpitalu z mlekiem zaczely sie problemy, a pozniej polozna stwierdzila zeby skonczyc lepiej bo maly wymiotowal i nie bylo wiadomo czy po moim czy sztucznym ....teraz jestem na etapie zasuszania.troche mi smutno bylo ale juz jest ok.przynajmniej normalne staniki moge nosic i nic mi po brzuchu nie cieknie:-D:szok::sorry:
Domiska ale Ci zazdroszcze tej temperatury........;-)u nas zimno i snieg lezy i smiesznie sie wozkiem jezdzi:tak:
musze zdjecia malego zrzucic na kompa to wkleje;-)zjadl juz...idziemy troszke pochodzic po domku ;-)
buziaki:*

no to tak wyglądamy: ja z brzuszkiem w tym tygodniu...

teraz kolej na Was :-)

a propo jazdy-Blond dobrze że nie ma lodu- to by Ci się dopiero jeździło...:-D
a nadal macie dużo śniegu? bo tutaj już sie stopił....
ja mam nadzieje że mnie jazda w zimie trochę ominie...

Jakie jeszcze macie inne przygody oprócz mleka- jak się Rafałek rozwija?

Dzisiaj byłam na pierwszym ktg i wizycie dłuuuugo odwlekanej wszystko w porządku - poza wynikami krwi...(nadal wcinam żelazo;-))
lekarka się wygadała że to raczej dziewczynka....

Domiska też dzisiaj jadłam taki rosołek:tak:

Blond no no wklejaj zdjatka :) kurde faktycznie szkoda ze juz nie karmisz bu..:(

Elete suuuper brzusio i juz spooory przewiduje ze dzidzius sie pojawi w 38 tygodniu hihihi :D

ja na chwilke moz epozniej zajrze bo szczerze nic mi sie nie chce:D siedzimy z rodzinka i wypoczywamy :)
no i sie ochlodzilo!!!!!!! i dzis nawet sypal deszcz ze sniegiem albo snieg z deszczem.. zobaczymy jak to noca bedzie :)))

Domiska, czyli jednak sprawiedliwość musi być- jak u Was też śnieg;-) :-D
i chyba wypoczynek był udany wczoraj?
Ja mam nadzieję, że jednak wszytko u mnie będzie o czasie..bo nie zdążę inaczej ze wszystkim:zawstydzona/y:
Blond, pisz jak dasz radę co nowego u Was:tak:..
ja na razie wracam do pracy...

Witam:tak:
u nas coraz lepiej:tak:Rafal wczoraj skonczyl miesiac:-):-):-)
Elete wiesz co, myslalam ze mam aniolka/sredniaka a tu z ciekawosci zrobilam ten test i wyszlo ze to sredniak/zywczyk!!!:szok::-Dale nie jest zle:tak:
wczorajsze zdjecie

Załączniki

• DSCN9495.jpg
    DSCN9495.jpg
    136,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Fajnie razem wyglądacie:tak::tak::tak:
Rafałek wygląda na takie maleństwo na tym zdjęciu..na takiego aniołka:-D...
a jak świętowaliście pierwszy miesiąc?
i jakie macie codzienne rytuały?

u mnie trwają debaty na temat płci dziecka :-D..i powoli przymierzam się do kupowania łóżeczka..(ciągle się zastanawiam nad tym turystycznym i sama nie wiem:baffled:)

Domiska i kiiki a co u Was słychać??

Do góry