reklama

pary Polsko-Zagraniczne

witam dziewczyny..
Elete ja tylko przez 2 pierwsze miesiace pralam w platkach a potem juz ubranka dzieci w normalnym proszku... nic im nie bylo wiec dlaczego nie...
jeszcze malenstwo niechce wyjsc..? wcalem mu sie niedziwie zimno jest...

reklama
No wlasnie troche zimno wiec pewnie do wiosny posiedzi:-D:-D:-D
a Rafal wazy nawet mniej niz synek kolezanki ktory jest tylko na piersi!!:-Don ma juz 8 kg a moj pewnie 7 nie ma jeszcze.a wage urodzeniowa mieli ta sama i tamten jest starszy 4 dni od mojego.moj przy placzu duzo kalorii spala chyba:-D:-D:-D
a wloski...hmmm...ma brazowe i takie nawet proste, duzo ich ma, myslalam ze mu wypadna a tu nic.troszke mu sie loczki w niektorych miejscach robia wiec mam nadzieje ze malego kedziorka bede miala;-)doczekac sie nie moge.no i barwy tez szczegolnie nie zmienil.taki jasny jak narazie jest.
a tempo to my mamy u nas na forum;-)chociaz wlasnie na przekor temu co lekarze mowia.kiedys sie nie cykali z dziecmi i zyjemy i zdrowi jestesmy, zadnej alergii ja nie mam..a tera?masakra.jeszcze pare lat i dzieci beda musialy byc na samym mleku do pelnoletnosci pewnie:-pa chyba uklad pokarmowy nie zmienil sie przez pare lat prawda?ja ostatnio czytalam ze jakas nie u nas na forum na szczescie swoje 2 miesieczne diecko zurkiem karmila....:szok:no to to juz dla mnie lekka przesada.ale w kleiku nic zlego nie widze;-)tylko lekarzowi nie moge powiedziec bo oczywiscie mnie opierdzieli;-)

ciekawe jak to jest z tym wyczuwaniem temperatury..gdzieś chyba czytałam że to już możliwe, także może i to prawda, ze woli poczekać aż będzie cieplej...:-D:-D
wiesz Blond z tym kolorem to wydaje mi się że jednak mała zmiana była- jak widziałam to późniejsze zdjęcie-to jest ciemniejszy odcień (ale to zależy od zdjęcia również;-))
prawda że przesada może się źle kończyć, alergie są chyba tego najlepszym przykładem,
ale mnie przerażają te wszystkie akcesoria, kursy itp umożliwiające szybki rozwój dziecka ...
Niezły numer z tym żurkiem:-D..ciekawe może to dziecko już samo siedzi :-D?...
ja dzisiaj zakończyłam wieczór kabaretami:-), dobranoc...

Hej, kiedyś tu coś naskrobałam,a patrząc na zdjęcie w albumie, okazuje się , że było to 2 miesiące temu, jednak stwierdzam fakt,że przy dzidziusiu czas leci bardzo szybko,bo mój Ksawery ma już 3,5 miesiąca. Powiedzcie dziewczyny,próbuję nauczyć go ssać smoka,karmie go piersią,czytałam , że dzieci na cycku,nie bardzo chcą smoczki,nie wiem jaką metodą go tego nauczyć,próbowałam już maczać smoka w różnych rzeczach, inne kształty smoczka i nic. Może to po prostu sprawa indywidualna?Może ktoś mi coś doradzi:-) Pozdrawiam-Julka

Załączniki

• Obraz 1733.jpg
    Obraz 1733.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 64
Julka witaj!ale nie rozumiem troche po co chcesz go uczyc smoczka?to dobrze jesli go nie chce....nie bedziesz pozniej musiala go odzwyczajac.moj tez nie bardzo chce i zdarza mu sie raz na dwa tygodnie wziac i chwile pocmokac:)

kurcze z tymi smoczkami to zdania sa podzielone:)wszedzie co innego pisza:)moj tez zjada cale rece:)juz do tego stopnia ze ma odruch wymiotny:/ale smoka nie chce wiec mu teraz rzadko daje i bo wypluwa go.raczki smaczniejsze:P

witam Was niedzielnie,
rzadko ostatnio pisalalam ale wciaz Was podczytuje....w sumie to niewiele moge powiedziec na temat malych dzieci ehhhh troszke Wam zazdroscze :-( a ja mam jescze tyyyyle czasu

reklama
witam Was niedzielnie,
rzadko ostatnio pisalalam ale wciaz Was podczytuje....w sumie to niewiele moge powiedziec na temat malych dzieci ehhhh troszke Wam zazdroscze :-( a ja mam jescze tyyyyle czasu
minie szybciej niż się spodziewasz:tak:, też mi się tak wydawało jak zaczynałam tu pisać:-D...a teraz mam wrażenie że szybko zleciało i że czegoś nie zdążyłam zrobić..:tak::-D co najgorsze...

Julitka wogóle strasznie szybko Twój synek rośnie..bo pamiętam to zdjęcie w brązowej czapeczce...ogromna różnica...:tak:
i wydaje mi się że są w podobnym wieku razem z synkiem Blond..:confused: ?

Domimo, Domiska- jak Wam mija weekend? przypuszczam że pracowicie i miło- skoro brak czasu na forum:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry