FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Jejku, alez cudowna jest Paulinka! Niewiarygodne jak się zmieniła
Usciski dla Was i serdeczności tona
Usciski dla Was i serdeczności tona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I każdy mi to mówi.
No a w tym tyg neurolog, kardiolog i okulista i jeszcze badania krwi i pediatra. Ja się wykończę, tak mnie kręgosłup boli 
Nie ma lekko, mała nie chce jeść i wyje przy każdej butelce.

pediatra zażartowała, że nieźle podkarmiam małą, nawet żelazo 3 tyg po odstawieniu było w dolnej ale jednak normie. Ale po badaniach włączyłam je spowrotem, lepiej dmuchać na zimne, a teraz zwiększyliśmy dawkę do 2,5ml, bo kluska nam przytyła ;-)

Wiesz co...droga trudna z ciężkimi wcześniakami..ale co ja ci będe mówiła. Sama wiesz.. Ale wygadywanie się pomaga. Wydaje mi się, że tylko mamy innych wczesniaków zrozumieją tak naprawdę, co czujesz i przez co przechodzisz..
Jak zrezygnujesz z pracy żeby opiekowac się dzieckiem, to przysługuje ci jeszcze miesięcznie 500zł z groszami.
Zajrzyj na watek franiowy, tam wypowiada się pani dogoterapeutka. Wot głos w dyskusji.
nie chce komentować, chcę, żeby mała miała coś innego niż tylko żmudne ćwiczenia w domu z mamą, żeby się rozluźniła.
Madzia nie che być upierdliwa,ale ciągle i w kólko mogę polecic Ci neurologa dziecięcego Stanisława Dyczkowskiego.Przyjmuje wprawdzie tylko prywatnie (wizyta 50zł) w Lublińcu,ale jest szefem ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych w Rusinowicach i przypuszczam,ze jak będzie trzeba to Cię pokieruje na rehabilitacje. ten ośrodek ma bardzo dobrą renome w Polsce i dobre zaplecze. Wiem,że masz kłopot z dojazdem bo brak samochodu,ale jak będzie trzeba to daj znać, może bedę mogła pomóc i Was tam dostarcze. A co do zapominamia, kochana spokojnie.Mój Arti też czegoś sie nauczy a potem przez kilka tygodni nie chce tego zrobic.A potem znów pokazuje jakby nigdy nic.Ma prawie 15 msc a ze trzy razy powiedział dopiero tata.Dziecko sie uczy, potem skupia na nowych umiejetnościach i dlatego nam się wydaje, że o tamtym zapomniało.Trzymam kciuki za postępy