reklama

Październik 2008

reklama
Gonia11 Luteina jak najbarzdeij na plamienia. Będzie dobrze bierz jak gin kazał i leż ewentualnie do wc tylko;-)

Mnie też często podbrzusze pobolewa czasami to nawet od kręgosłupa promieniuje. Ale da sie to wytrzymać coś mi sie wydaje ze w tej ciąży wszystko szybciej bede odczuwała:baffled:

Ja toxo juz przeszłam musze tylko wyniki pokazać gin. Bo ona nie wpisuje do kartoteki. A co do płatności to ja za wsie badania płace bo skierowanie mam od prywatnego gina. Teraz mam do zrobienia krew i mocz ale to dopiero w kwietniu przed wizytą.

Jezu ja sie dzisiaj wypompowałam i teraz mam lenia a do tego cały czas odczuwam głód dlatego omijam kuchnie szerokim łukiem::)) Ale to chyba dlatego ze teoretyczny dzień @ mam a w tym dniu zawsze za 10 jadłam:zawstydzona/y: no chyba ze zachcianki ciążowe mi się odzywają:-p

Miroslava1979 dla kota opócz wody utlenionej polecam maść dostępną w aptece PVJod (odpowiednik jodyny i nie piecze więc zwierzaki dobrze reagują)
krynia Witam, też miałam kłopoty z suwaczkiem

Ja mam 4 koty choć są w stajni i niemaja wstęp do domu, 2 psy, 3 konie.

Tokse najłatwiej złapać od niemytych warzyw i owoców, kału kota, koty lubia grządki a także w piaskownicy. Ja mialam dużo kontaktu z kotami i ich kałem ale do tej pory toksy nie złapałam, poprostu myć ręce, psy są bezpieczne bo przechodzą to jak ludzie, czyli nie wydalaja toksy z kałem.

W pracy dowiedzialam sie od kolężanki żę jej znajoma ze studiów, urodziła 23 tygodnie temu bliżniaki, ale o tym że będzie miała dwójke dowiedziała się jak urodziła pierwsze dziecko, jak w tych czasach mozna przegapić ciążę bliźniaczą??

probowalam i probowalam...zapisal mi sie w profilu anie tutaj:(
tez mam toxo niestety,no ale to nie jest takie straszne...trzeba baaardzo dokladnie myc warzywka i owoce i nie jesc surowego miesa!!lub szynki czy co tam surowe:)noi pic mleko pasteryzowane .

oo!!!!!!yyooouuupppiii!!!udalo sie!!!mam suwaczek!!!dzieki wam kochane dziewczyny za pomoc!!!!!ale...8tydz i 3dni to ja mialam tydzien temu jak robilam echografie...dziwne

reklama
krynia no i wstawiłaś suwaczek, w sklepach jest mleko pasteryzowane lub UHT, w sklapach nie ma prawa pojawic sie mleko surowe, radze zresztą nie kupowac mleka surowego od gospodarzy bo te mleko raczej nie jest badane na komórki somatyczne ( znak zapalenia wymienia), bakterie i obecnośći substancji antybakteryjnych, a mleczarnie robia te badania bo poprostu muszą i gdy którys z rolników nie spełnia wymogów automatycznie mleczarnia nie odbiera aż się nie poprawi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry