reklama

Październik 2008

no moze mi sie porypalo cos...ide jutro do gineko,to mi powie dokladnie na kiedy mam termin,chociaz jestem swiecie przekonana ze na 28pazdz.
a tak w ogole to jestem baaardzo happy!!!od dosc dawna staralismy sie o dzidziusia z moim lubym i stalo sie w najmniej oczekiwanym momencie : ) znalazlam prace i pach!dzidzia w drodze:)
no ja wlasnie kupuje teraz pasteryzowane,odkad sie dowiedzialam o toxo:)zreszta jest b.dobre:)no udalo sie,udalo z tym suwaczkiem:)dzieki wam!

reklama
Ależeście się rozpisały kobietki:)

Ja dziś niewiele co zrobiłam. Nawet wysłałam męża na pocztę co by w koncu te karti wysłać heheheh

Witam nowe mamusie:)

dzieki czarna;) chodzi o to ze ja na swoim nie widzialam "oczka",a na str internetowych jak patrzylam,to moja dzidzia powinna juz miec...no ale skocze na inna str tego forum:)dzieks

Czarna omija kuchnie bo boi sie zjeść za dużo a ja omijam kuchnię bo boję się, że będzie mi niedobrze...po 2 już chyba nie ma nic w mojej lodówce na co miałabym ochote:(

Krynia mój suwaczek też pokazuje o tydzień a mało, ale ja się nie przejmuje, nie wiem od czego to zależy.:sorry:
Ja kuchni nie omijam, ale wiecie, na słodkie mnie bierze:-)

reklama
Miroslava, no wlasnie,mi tez na to wychodzi...powinien byc teraz w 9tyg ,no ale jutro sie wyjasni.ja tez nie wiem od czego to zalezy,jakies te obliczenia dziwne sa...inaczej miesiace,inaczej tygodnie...no coz,trzeba zrozumiec i uwierzyc medycynie;)a ja jem oczami,nie mam na nic ochoty,tzn mam,ale nie wiem na co...
a co do jedzonka,ide przygotowac kolacyjke,"mezus" zaraz wroci z pracy:)wiec do uslyszenia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry