reklama

Październik 2008

Ja sobie wzielam prysznic a teraz patrze a z lewego cycucha mi leci:-D:-D:-D:-D
Smiesznie to wyglada:tak: Mi zostalo 15 dni...albo i dluzej pozyjemy zobaczymy, nastawiam sie na przenoszenie bo tak bylo z zosia, lepiej potem byc milym zaskoczonym jak szybciej urodze niz nastawic sie na urodzenie predzej bo potem to czekanie jest okropne...
ide na ostry dyzur ogladam ten serial juz ktorys raz z kolei m. sie dziwi co mi sie w nim tak podoba:-)

reklama
Dorotko dużo zależy od Twojego G - jego silnej woli, zaczął pracę w nowym miejscu i powinien się opanować.
Kumple kumplami ale oby nie było tak, że po pracy podjadą do niego i kiedyś skusi się.

Ja właśnie wstawiłam pranie ręcznikowe zaraz wywieszę bo pogoda supcio jest i wyschnie.
Też zaraz wstakuję pod prysznic - coby się obudzić, bo jakoś tak mi niewyraźnie.
Chałupkę też wietrzę sobie i jest tak super.

A dla Lauruni Justynki dużo radości w tak ważnym dniu jakim są urodzinki.
Niech każdy promyczek słoneczka uśmiecha się do niej.

A u mnie przepiękna pogoda. Piorę cały dzień bo mogę wszystko wyrzucić na balkon i szybko wyschnie :-)

A mój mężuś z samego rana poszedł po chlebek na śniadanko i przyniósł mi z piekarni strudla makowego . Mniam. Po ostatniej wizycie stwierdziłam że mogą jeść. W końcu schudłam kilogram :-)

Zastanawiam się nad jedną rzeczą. U moich rodziców w ogrodzie są maliny. Może wziąć pozrywać liście i je zasuszyć a potem z tego jakiś wywar zrobić i pić czy lepiej kupić gotowe w aptece. Tylko mam problem bo nigdzie tego nie mogę znaleźć a nie jestem w stanie jechać i szukać zielarskiego sklepu.

dorotka dobrze ze twoj M ma juz nową pracę, a za picie w pracy ponosi odpowiedzialnosc pracodawca w razie jakiegoś wypadku, u nas też tego pilnujemy, a jak ktos jest skacowany to majster szybko odsyła do domu

U mnie juz słoneczko

A u nas ktos piwnicę w bloku podpalił...własnie skonczyli gasic. Bzzz co za kretyni tu mieszkają. Nasączyli szmaty i podpalili...mieszkam na parterze wiec gdyby ktoś sie szybko nie rozeznał pewnie chata poszła by z dymem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przyszła posciel do wozeczka. Zaraz wstawię pranko bo mam nadzieje że słoneczko wyjdzie i ładnie przeschnie.

Kurczaki...zdenerwowałam się.

Ja juz doprowadziłam sie do pożadku:-):-)i juz lepiej sie czuje, ide coś zjesc i biore sie za sprzatanie i prasowanie, nieeeeeenawidze prasować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale musze sie czymś zająć bo zwariuje. Umowiłam sie dzis z koleznaką na miasto to troche sie oderwe od tego czekania:tak::tak::tak::tak:i zaciągne ją do kawiarni na pyszny koktajl bananowy z syropem kokosowym pyszności:cool2::cool2::cool2:
Kaka bony:szok:ludzie mają nawalone w głowie, bony pewnie sie strachu najadłas

Witam się czwartkowo wrocilam już do domciu, trafiłam na wyprzedaż w jednym slepie noi kupilam ręczniki kąpielowe za pół ceny noi Karolince cosik jeszcze, a potem w spożywczaku taką wielką mufinkę z czekoladą:-) ale teraz mam zgagę po niej:no:.
U mnie niestety pogoda niezbyt bo pochmurno.

Magda to racja z tym nastawieniem na poród bo ja myślalam, że urodzę znow wcześniej a tu niespodzianka i teraz tak czekam i czekam :no: a propos wczorajszej nocy też mi pocieklo trochę z piersi, bo mialam plamę na pidżamie;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego M;-) Powodzenia u dentysty:tak:
Aniaa ja też w pazdzierniku mam imieniny i rocznice ślubu i mam nadzieję że dziecko wyrobi sę przed tymi datami, żeby można bylo rozłożyć imprezki:tak::tak:

SERDECZNE ŻYCZENIA DLA MAŁEJ LAURY W DNIU JEJ DRUGICH URODZINEK:tak::-)

Kaka no takie sa uroki mieszkania w bloku, nigdy sie nie wie kto wejdzie na klatke czy do piwnicy i co zrobi, bo nawet jak sa domofony to nie kazdy zamyka za soba drzwi. U nas w piwnicy siedza gowniarze, pija piwska i pala jakies ziolska, mieszkam na 3 pietrze a czuje ten smrod, dziwie sie ze ich rodzice na to pozwalaja bo to mieszkancy naszego bloku, cyba ze zyja w nieswiadomosci, albo mlodzi mowia ze sie tam ucza:-D;-):tak:
U mnie tez cieplutko, slonko swieci i az sie chce wyjsc z domu, poczekam az wloski wyschna i mykam na spacerek a potem po zoche do przedszkola.
Ciekawe jak tam Minisia...

reklama
Szczerze mówiąc to sie głownie wkur:wściekła/y:...przepraszam, za brzydkie słowa ale dokładnie tak myślę. Podejrzewam jednego młodego gostka do którego czesto zagląda kurator sądowy...moze jestem niesprawiedliwa i bezpodstawnie osądzam,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry