reklama

Październik 2008

Karola to współczuję - co za idioci albo idiota to zrobił.
Przecież ludzie różne rzeczy trzymają w piwnicach i niedajboże jakby ... ech wolę nie myśleć.
Mam nadzieję, że uda się złapać winowajcę.

A focie prosimy.

reklama
Trochę mnie nie było, ale nikt nie zauważył mojej nieobecności więc chyba nic strasznego się nie stało.
Codziennie bywam na forum, czytam co u Was słychać i co nowego się wydarzyło.
ale niestety nie mam coś ostatnio nastroju. wszystko mnie drażni i nie mam na nic ochoty. W trakcie pisania tego maila jeszcze się z matką pokłóciłam!! szkoda słów.
Czekam na Jasia, bo jest na dworze. Zrobię mu coś do jedzenia i chyba się położę.
Trzymajcie się ciepło.

dzień dobry cioteczki:-):-):-)

Laurunia dziękuję za życzonka i przesyła łobuzerskie buziaczki:-):-)

Kafffane moje, wpadam tylko, znowu:sorry2: buziaki dla wszystkich, miłego dzionka, w nocy Was odczytam. Wczoraj też czytałam, położyłam sie dopiero o 2 w nocy, ale już nie miałam siły pisać. Dziś myśle będzie lepiej;-) Tymczasem ide piec francuskie cistaeczka z jabłuszkami:cool2:
jeszcze raz miłego dnia i kciukasy za wszystkie powinne, buziak mua!:-);-)

Wszystkiego najlepszego dla Lauruni :-)

Przesadziłam kwiatki i tak mi się strasznie spać zachciało. Chyba sobie wypiję małą kawkę. Ale pogoda jest po prostu przecudna. Normalnie wszystkie dziewczyny w dobrych humorach :-) Może to słoneczko ma na nas zbawienny wpływ :-)

KAKA dokladnie idiotow nie brakuje na tym swiecie :wściekła/y:
MADZIU moj M pracuje wedlug okreslonych godzin i ja wiem kiedy powinien byc w domu Tzn jeszcze dzis i jutro nie wiem do ktorej pracuje ale od poniedzialku bedzie mial juz grafik i bede wsio wiedziala Wiem ze to jakas kontrola ale co ja poradze na to ze M bedzie mial grafik i ja wiem o ktorej tam sie konczy itp
A ci koledzy jego jezdza teraz do pracy kolo naszej miejscowosci zamieszkania ale to jeszcze chyba 2 dni potrwa bo oni nie sa z tad i po tej budowie juz tu nie beda pracowac wiec nie beda jezdzic :tak:

U mnie tez sloneczko pieknie swieci.Ja wrocilam od dentysty i teraz nie moge jesc do 14,20 a juz jestem taka glodna :szok:
W poczekalni u dentysty zlapal mnie skurcz i wogole caly czas mnie brzuch dzis boli normalnie noc stop Wkurzam sie bo mogloby sie cos zaczac a nie tak bolec aby tylko bolalo Nie dziwie sie Justynce ze juz nie miala sily bo ona strasznie dlugo cierpiala Ja mam nadzieje ze cos sie zacznie rozkrecac z tego bolu choc na nic sie nie nastwiam bo pewnie sie rozczaruje :wściekła/y:

kaka niestety idioci są wśród nas..... Może idź na spacerek się uspokoić.

Beza wszystkie ostatnie jesteśmy podenerwowane. Tu zawsze możesz sobie po marudzić :-) A mamą się nie przejmuj.

reklama
Witam czwartkowo!
Nie mam cos dziś weny twórczej, więc sie rozpisywać nie będę. Jestem zła, chciałabym już być po. Mam dość bycia w ciąży, zwłaszcza w takim stanie, gdzie to ani sie obrócic w łóżku, ani ruszyć, bo wszystko boli, ciagnie i dokucza :baffled:
Juz dzis w nocy myślałam, ze to jest to. wczoraj od powrotu od ginki, która przy okazji badania zrobiła mi masaż szyjki (mało przyjene doznania :no: ) brzucho mnie bolał i to coraz mocniej, nawet w nocy. Obudziłam sie o 3 i do 5 nie mogłam usnąć. Pomyslałam, że jak nie przejdzie to rano z M pojedziemy do szpitala. ale zasnęłam i przeszło :-(.
Teraz znowu mnie trochę boli, ale mniej niż wczoraj. Mimo to mam wrażenie, ze do weekendu powinnam się rozpakować. Pozostaje czekanie. A to jest najgorsze.
I chyba bede czekała na wody, bo ja tych skurczy to liczyć nie umiem. Ja mam wrażenie, ze mnie cały czas boli, tylko czasami bardziej, czasami mniej. I nie wiem kompletnie jak ten czas miedzy sie liczy. Od jednego momentu jak się nasila do nastepnego momentu nasilenia. Czy od końca do początku. Nic już nie wiem. :confused:
a u mnie też piekna pogoda i pranie się suszy na balkonie.
No i sie cieszę, bo właściwie wyzdrowiałam. Katar w sladowych ilościach tylko pozostał. M też prawie zdrowy jest, tylko, ze jemu zajęło to 3 tyg, mi ponad tydzień. Ale tak to jest jak się unika kuracji czosnkowej ;-)

Dużo zdrówka dla Laury z okazji urodzinek!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry