Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem poszłam do salonu i miałam go gdzieś, a on skruszony, wziął ręczniki papierowe i mój........... PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ !!!!! i na kolanach te podłogi pucował:-)
Mam z nim o tyle dobrze, że on nigdy nie pije alkoholu, jedynie szampana na toast i to też mało kiedy cały kieliszek
To zawsze ja piłam , a on był kierowcą, a teraz impreza z nami to dno, bo ani on ani ja nie pijeny:-)
dorota123456789: wielkościa sie nei martw w tym tyg ciazy odchylenie moze byc nawet do tygodnia a jak serducho bije to dobrze jest!
I dorotko jestes juz w 10 tyg a nie dziewiatym dokładnie jestes w 2 dniu 10 tygodnia ciąży ,9 skończyłaś 2 dni temu.
Co do męża cóz ja ze swoim tez mam jazdy czasem jak sie pokłócimy to aż sciany sie trzesa.No ale chyba tak juz musi byc sa te gorsze i leosze dni..
O której do gina? 3mam mocno kciukasy!!!
ja dopiero za dwa tygodnie.
.
Kaka faceci poprostu tacy są, mój teśźć kąpał się u szwgierki, a ona miała odżywkę do kwiatów na półce koło wanny( bio humus) i on tym umył włosy, a potem sie jej pytał co to za szampon, że się nie pieni

Avielle ja właśnie nadrabiam zaległości w angielskim od początku roku. Trochę się tego nazbierało. Od kilku dni dopiero nie mam mdłosci i dziś nawet z chęcią zasiadłam do ksiazek. Ponoć drugi symestr ciąży jest dla nas najlepszy![]()