reklama

Październik 2008

Witam
Ale mnie temacik ominął:-(:-D No tak to jest z tymi facetami źle a bez nich jeszcze gorzej:tak:

U mnie pikne słonko świeci i chyba sie wybiore na miasto bo moja sis bedzie miała ur i trza prezencik znaleść. A ogólnie czuje sie super, apetyt mi dopisuje co mnie przeraża:-(:baffled::-D

Avialle współczuje tej nauki znam ten ból z poprzedniej ciąży;-)

Ciekawi mnie gdzie reszta mamusiek z naszej listy przecież tam jest koło 50 babeczek zapisanych:szok:

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam u mnie 13 tydz. a ja dalej gadam z muszla nic nie jem i czuje sie koszmarnie, juz stracilam nadzieje ze bedzie lepiej :-(.

Agamir miejmy nadzieje, ze niedługo poczujesz się lepiej.

Ja dziś odżywam...pogoda piękna, na żołądku spokój więc tylko się cieszyć.

No własnie, a gdzie pozostałe mamusie??

Pogoda jest piękna, aż żyć się chce:-D
Ja dzisiaj mam normalnie powera, od rana pracuję jak mróweczka i wogóle się nie męczę:tak: Pościel wyrzuciłam na dwór, niech się wietrzy, pranie też na dworzu schnie, bedzie pachniało słoneczkiem. Na kuchence obiadek się gotuje, do tego zrobiłam przepyszną paste jajeczną ze szczypiorkiem i rzeżuchą <mniam>, a za chwilę wyskoczę jeszcze na dwór, tam napewno coś przy moich kwiatkach jest do zrobienia, chociaż suche pędy usunę. Mój mężuś będzie ze mnie dumny:-)

Miroslava tylko podziwiać zapał. Ja tylko z grubsza uprzątnęłam mieszkanko, długo wylegiwałam się pod prysznicem, byłam na krótkim spacerku z psinką no i troche się pouczyłam i teraz czuję lekkie zmęczenie:)

Agamir bedzie dobrze. No niestety nikt nie mówił ze bedzie lekko i szczerze współczuje takiego samopoczucia:tak:

Miroslava ja tez mam powera. Obiadek sie gotuje, pranko powieszone chałupka ogarniete zostalo umycie podłóg (lada chwilka) a po obiadku wypad z domku chyba ze pogoda padnie. Co do mezusia to niestety moj nic niezauwaza nawet jakbym sciany poprzestawiała.:-p

Ja wczoraj wziełam za sprzątanie i kupe materialów ze studiów wylądowało w koszu, reszta zapakowałam z M do kartonu i do kotłowni na szafe. Jakich glupot się trzeba było uczyć i to jak pisze Avialle od rana do wieczora.
A z facetami nie jest łatwo, trzeba nonstop przpominąć i pilować, bo mój ma fantazje ułańską, ostatnio przez to zaliczył glebe z Druidka. ja mam o tyle dobrze że firma jest przy domu i mąż wchodzi i wychodzi z domu, więc go widze.

Jestem codziennie, ale nie zawsze piszę. Co do mnie to ja już mam dzisiaj 94 dzień cyklu, czyli według ostatniej miesiączki jestem juz w 14 tc i 3 dni, a suwaczek pokazuje zupełnie inaczej hehe. Owulację miałam dopiero w 19 dniu cyklu, więc moja ciąża też jest młodsza ( bo lekarze zawsze odliczają 14 dni).
A z waszych facetów nieźle się uśmiałam :laugh2:
Faceci są jak dzieci i od czasu do czasu tak dają porządnie w kość, ze aż chce się ich ukatrupić :tak:

reklama
Moj mąż pracuje poza domem al emoże lepiej więcej mam spokoju.:)
Dziewczyny widziałeyście film LEJDIS?? jesli nie to polecam uśmiałam sie po pachy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry