Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ja i tak po 1h ide nyny tak sie nauczylam
choc rano czuje zmeczenia to zasnac predzej nie potrafie bo nie chce mi sie spac
Wesolutka tak mi przykrp ale tez uwazqm ze musicie sobie szczerze porozmawiacDzień Dobry
wanilia79 Ja mam dzis doła pokłóciłam sie z moim m mam ochote sie wyprowadzić i coraz bardziej o tym myśle kocham go ale czasem on mnie traktuje jakbym była jakas najgorsza,nie wiem czy starczy mi sił by odejsc.Jagusia ma tu swojego lekarza swoje rzeczy noi jak dam rade sobie sama?
Przepraszam za pismo ale nowu pisze 1 reka.Pzdr
trzymam kciuki i daj znac co dalej czy udalo sie konflikt rozwiazac.No to faktycznie nieciekawieJa niestety musze wziasc ta Polska szczepionke bo ona jet za darmo a na te zagraniczne mnie nie stac :-(
A ja moglabym kupic ale nie chce i sie nie martw Dorka!!wiele moich znajomych zaszczepia dzieci tymi bezplatnymibo uwazaja ze tak bezpieczniej a poza tym nawet w moim okregu polozne je odradzaja wiec ja tez ta darmowa![]()
My juz po okuliscie jestesmy Przepisal na 2 pary kropli jende jak mala nie spi a drugie na spanie a z tym to bedzie beznadziejnie bo nigdy nie wiem kiedy ona zasnie i nie wiem kiedy jej to kropic Jak do 2 tygodni jej to nie przejdzie to dal nam SKIEROWANIE DO SZPITALA :-(
ale mam nadzieje ze krople pomoga I ja trzymam kciuki
Jutro rano jade do katowic sciagnac szwy Jade juz po 6 rano a M sie zajmie mala
Przy wychodnym nie powiedzieli mi kiedy mam przyjsc z tymi szwami a dzis babka byla zdziwiona czemu mi nie powiedzieli bo sciaga sie jakos w 9 lub 10 dobie a ja jutro bede miala juz 14 dobe :-(
ale bedzie dobrze
i oby tak zostalo

. Ale średnio tak co 2, 3 godz.
agamir ja jeszcze nie byłam na szczepieniach bo my idziemy z opóżnieniem ze wzgl na to że Jagusia wcześniak.Ale bedziemy brać tą skojarzną szczepionke 6 w 1.
Dziewczyny karmiące piersią czy można jeść mandarynki winogrona i jabka surowe?Bo nie wiem?
Ale poszlismy sobie do lasu to mogłam go spuscic. No i przeszłam spory kawał, zaraz miałam sie zawracac, a tu bach koło w wózku mi odpadło i nie mogłam go zaczepic... Całą droge powrotną musiałam je co chwile poprawiac zeby mi nie spadło... Pozniej w domku dzwonilismy do tego faceta z serwisu i powiedział co Patryk ma zrobic i w koncu zaczepil jakos to koło, mam nadzieje ze bedzie ok, bo jak nie bedzie trzeba jechac z wózkiem do tego sklepu. Ogolnie wózek super sie prowadzi. Kupilismy w koncu Nestor Sport, na nasze wertepy idealny 
A wczoraj Liliana pierwszy raz w nocy dała czadu. Nie wiem co jej było. Nie widać żeby jej cos doelgało a jęczała, płakała i przyglądała na przemian. Jak usnęła to spała do 12 w dzień
.