reklama

Październik 2008

Witam wieczorowo.
Trina79 no to mamy kolejna mamusie. Witam w naszym gronie zaraz Cię wrzuce do naszej listy. I jak tylko fasolinka i reszte spraw pozwoli zachecam do wspólnych rozmówek z nami;-)

Avialle nie leczyłam toxo bo z wyników wychodzi ze ja kiedys przechodziłam wiec nie bylo takiej potrzeby.

kaka82 a jak wam sie włamali:szok::szok: pewnie zamek uszkodzili:wściekła/y: No co za czorty jedne.

dorotka12345..... ciesze sie razem z Toba ze tak pieknie ci sie dzidzia rozwija ja genetyczne mam 18 IV i juz jestem bardzo ciekawa wyniczków.

reklama
Dorotka123456789 mój gin mówił, że miał 3 przypadki, jak ciężarne zachorowały na toxo i wszystko skonczyło się dobrze. Wierzę, że masz przeciwciała bo kiedyś chorowałaś a nie teraz.

Czarna - zdemolowali nam zamek i grzebali w bagażniku. Przygladaliśmy się innym samochodom i znaleźliśmy jeszcze jedno seicento z tak samo zdemolowanym zamkiem ale z tamtym obeszli się znacznie gorzej...połamane były siedzenia...

U mnie dziś piękne słoneczko, odrazu lepszy humorek, nawet rozważam czy przypadkiem nie iść do fryzjera:-), ale czy na cięcie, czy na farbe hmmmm.....

Chiara ja zawsze sobie w domku farbuję bo szkoda mi kasy...na razie daję sobie radę - gorzej siak się wielki brzusio pojawi heheheh

Pod koniec kwietnia idziemy na wesele wiec sobie cos muszę zrobić z włosami:)

Ja też właśnie myślę o nowej fryzurce, pójdę chyba obciąć i zrobię balejaż, bo mam już niezłe odrosty:baffled: Ja zawsze chodzę do tej samej fryzjerki, ona robi mi masaż głowy, do tego nakłada super maseczki, obcina fajnie włosy i jest niedroga, za obcięcie, mycie , balejaż, ułożenie bierze odemnie 60-65 złotych, to przecież nie jest drogo. Taki mały luksus :-D:rofl2::laugh2:

Moja fryzjerka jest naprawdę tania, wiem , bo moja mam też strasznie dużo płaci u swojego fryzjera.:tak:Ja chodzę do mojej pani Wioletki, i na razie nie mam zamiaru jej zamieniać na inną :-)

reklama
U mnie farbowanie na 1 kolor i obicięcie 100 zł...porażka. Dlatego sobie tylko obcinam u fryzjera co kosztuje mnie jakies 20 zł i sama kupuje farbę i walcze. Balejaż to też bajonskie sumy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry