reklama

Październik 2008

Witam z ranka

Ja tez jak juz to tylko obcinam włoski u fryzjera reszta w domku:-p. Teraz tez mnie korci isć ale znajac życie znów bede niezadowolona przez kolejny miesiac puki nieodrosna troszku:rofl2:

Kaka a gdzie ty na weselicho sie wybierasz????

reklama
Do Psibrzucha:) Coś Ci to chyba mówi??;-)
Kuzyn się żeni - chrześniak mamy. Tylko co ja na siebie włożę. Buty mi się rozwaliły a w swoje kiecki to chyba nie wejdę...pójde w worku po ziemniakach:crazy:

Hmmmm Pasibrzuch powiadasz:confused::-D:-D:-D
To sie wybawisz panienko:-p a co do ubioru to jeszcze prawie miesiac został wiec ciężko ocenic co wlożyć. Ja mam w maju komunie chrześnicy i tez sie zastanawiam w co wejde:baffled:

hej cuudna pogoda:)

ja w nic nei wchodze ,zaczełam kompletowac ciuchy ciążowe,na egzmian musze sobei cos ladnego kupic.
Ja mam wizyte 7.04 i na ug wezme tesciowa jeju ale dziwnie ale sie dopomina juz ze 2 razy hmmmm nie wiem.

Ja wizytke mam we wtorek już nie moge się doczekać.
Słoneczko świeci więc zmykam pokrecić się przy konikach.
Mieszcze się w 2 pary spodni,wczoraj w jednych przeszywałam guzik, naszczęście góry jeszcze pasuja, teraz siedze w domku więc mój strój to spodnie domowe i polar.
Ja mam komunie w kwietniu ale chyba nie pojade bo za daleko, musiałabym przesiedzieć 1300 km w aucie, a ja ledwo jade do miejscowości w której pracuje i mam ginka 6 km. Zawsze miałam chorobe lokomocyjną ale teraz.

Niom pogoda dzisiaj ładna słonko świeci , przynajmniej śnieg nie pada. Trzeba sie przejść na jakiś spacer i trochę dotlenić. Ja drugie usg mam 15 kwietnia. Mam pytanie w którym tygodniu jest już widać płeć dziecka tak mniej wiecej ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry