Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a to dopiero początek 
i jak po imprezce???? Chciałam podejść do kościołka ale sie nie udało:-Na chrzcie w sumie będzie 12 osób i muszę je jakoś upchać w moim niewielkim mieszkanku. Dzieciom zamierzam zrobić stół w osobnym pokoju a dorosłych jakoś pomieszczę przy moim nowym narożniku;-)
Mama zaoferowała się z pomocą. Zrobiła dla nas zraziki, upiekła babkę i sernik udajacy torcik;-) Ja zrobiłam schab ze śliwka i likierek na deser. Z surówkami poszłam na skróty: gorszek z marchewką ( mrozonki) i buraczi (ze słoika sklepowego).
Właśnie kończe dopijać kawke i musze się zabuerac za robote bo się nie wyrobie jeszcze;-)
Buziam Was wszystkie i trzymajcie kciukasy.
mi tez sie marzy w lokalu ale jeszcze zobaczymy jaki koszt itpKaka w takim razie trzymam kciuki, aby Haneczka dobrze się spisała i żeby obiad gościom smakował ;-);-). No i czekamy na zdjęcia z uroczystosci na zdjęciowym
My dziś jedziemy gości zaprosić na chrzest, bo będzie trochę więcej osób. Impreza będzie w lokalu, a właściwie w pałacu, bo takowy jest niedaleko kościoła ;-)i właściciel wynajmuje salę na różne imprezy.
Teraz robię obiadek - pieczone skrzydełka i suróweczka, mniammm.
Słoneczko się pokazuje, chyba wreszcie zabiore małego trochę na dwór.
Miłej niedzieli!

od dzis koniec
poszlismy na spacerek. I teraz bede codziennie wyłazic (no chyba ze bedzie zamiec) albo sie wylecza albo rozchoruja na dobre
bo mam juz serdecznie dosc. Chyba napisze książke o tych NEGATYWNYCH UROKACH MACIEZYNSTWA!!!!!